Танјуг
Србија Хроника

(ФОТО) ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА: Адвокат искрварио на рукама рањеног сина (26), избезумљени младић дозивао помоћ и јаукао „тата, тата“

Чувени адвокат Драгослав Миша Огњановић (57) убијен је пред својим сином Петром (26). Несрећни младић, који је присуствовао ужасном злочину, придржавао је оца да не падне и кукао је "тата, тата".

Петар је и сам био рањен у десну шаку док је покушавао да помогне свом оцу.

ГДЕ СТЕ САД КОМШИЈЕ Хрвати само о својој бронзи и ништа више, а Црногорци НИШТА О СВОЈОЈ БРАЋИ

– Чула сам пуцањ, излетела сам на прозор и видела сам комшију Огњановића како лежи на поду у белој кошуљи поливен крвљу. Тад сам чула јауке од којих ми се срце заледило. Чула сам како га син дозива и виче „тата, тата“. И на њему сам видела крв – испричала је кроз сузе за Телеграф комшиница убијеног адвоката.

Према речима сведока убиства, Драгослава Огњановића упуцао је мушкарац који је носио црни качкет. Комшије које су виделе убиство не могу да верују шта се десило на „прагу њиховог дома“.

– Ушла сам у зграду, и док сам се пела уз степенице чула сам пуцањ. Окренула сам се да видим шта се дешава и видела сам човека како лежи у локви крви. Нисам смела да се вратим назад да видим о чему се тачно ради. Уплакана сам ушла у стан и рекла мајци да је неко убијен испред зграде и да зове полицију – рекла је уплашена и узнемирена девојка која од шока једва прича.

АМЕРИЧКА „ФОКА“ УБИЈАЛА МАФИЈАШЕ ПО СРБИЈИ?

Убиство се десило у Улици Антифашистичке борбе број 45, а полиција интензивно трага за непознатом особом која је извршила стравичан злочин.

– Код Милошевог конака створила се колона возила јер полиција сваког зауставља због претреса и легитимисања – јавио је читалац.

Ово је само једна од локација где полиција зауставља грађане, са циљем да што пре пронађу убицу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЂЕТИЋИ, ЗАР ВАС НИЈЕ СРАМОТА: АЛБАНЦИ вам у сред ЦРНЕ ГОРЕ дижу СПОМЕНИК свом ЛАЖНОМ НАЦИОНАЛНОМ ХЕРОЈУ!

ПОДЕЉЕНО ЧАК ПЕТ ЦРВЕНИХ КАРТОНА: Хрватска после туче у базену победила Италију и освојила бронзу

(ВИДЕО) РУСИ УЗЕЛИ НАЈВЕЋЕ ЗАЛИХЕ НАФТЕ И ГАСА НА СВЕТУ: Путинов је Северни пол, МОЋ РУСКОГ ОРУЖЈА не оставља дилему!

Притворен бивши председник Јерменије: Злоупотреба власти против демонстраната

Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
10°
Thu
8°
Fri
-0°
Sat
1°
Sun