И не крију се: БМW катарске амбасаде испред хотела Метропол где Јеремићев ЦИРСД организује конференцију.
Политика Србија

(ФОТО) ЈЕРЕМИЋ ВИШЕ И НЕ КРИЈЕ СА КИМ ЈЕ ПОВЕЗАН: БМW Катара пред хотелом где лидер Народне странке има промоцију

Има нека тајна веза Вука Јеремића и Катара. Додуше, више и није тајна. Након што се открило да је на рачун председника Народне странке катарска амбасада у Берлину уплатила 200.000 евра (до дан-данас није објашњено за шта), БМW катарске амбасаде у Београду усликан испред хотела "Метропол" баш у време Јеремићеве промоције. Вероватно рачунају да више и не морају да се крију...

ЈОРДАНКА СЕЈЕ ХИВ ПО СРБИЈИ! Полиција тражи мигранткињу која је спавала са ВИШЕ СТОТИНА ЉУДИ у Београду, Суботици и Кикинди!

Службени ауто амбасаде Катара био је паркиран испред самог главног улаза у „Метропол“, где је Јеремићева организација ЦИРСД промовисала свој часопис Хоризонти, уз панел-дискусију коју су водили лидер НС и економиста Џефри Сакс.

КРВАВА ОСВЕТА: После 26 година откривено ко је убио Кнелета!

Подсетимо, сврха уплате од 200.000 евра на Јеремићев рачун само је једно од многобројних питања на која он до данас није одговорио. Бивши председник Генералне скупштине УН и даље ћути о милионским износима који су уплаћивани за његов ЦИРСД, као и за наводне консултантске услуге. У међувремену, Јеремићев сарадник Патрик Хо у САД је ухапшен под оптужбама за милионску корупцију.

Нема лажи, нема преваре: Застава Катара на возилу

Суму од 200.000 америчких долара коју је Јеремић инкасирао од Катара помињао је и председник Србије Александар Вучић, који га је у неколико наврата јавно прозвао да изађе коначно пред народ и призна сврху те уплате.

ЛЕГЕНДАРНИ ХРВАТ БРАНИ СРБЕ: ФИФА… Они су једни обични глупани! Упорно испадају глупи као ноћ!

– Прете ми тужбом. Нису ме уплашили! Ви ћете, лопови, мени да судите?! Амбасада из Катара му пребацује 200.000 евра! Замислите да мени пребаци нека амбасада толики новац?! За које послове је то добио? – упитао је Вучић пре двадесетак дана, рекавши тада да се не плаши тужбе против њега коју је поднео Јеремић, а која је у међувремену одбијена.

Српски телеграф послао је јуче питања на мејл катарској амбасади у Београду и лидеру НС, али одговоре нисмо добили.

(ВИДЕО) Москва „гори“: Овако се српски навијачи припремају за утакмицу века!


Покушао да буде духовит
Јеремић је промоцију најавио твитом у ком је покушао да буде духовит (или можда да се унапред опере):

– У уторак наша међународна банда лопова, заједно са НедељникВреме, организује разговор са ЈеффДСацхс поводом изласка новог броја часописа ХоризонсЦИРСД – написао је лидер НС.


НЕК СЕ СВЕ ВРАТИ ПРОТИВ БРАЗИЛА: ОВАКО НАС КРАДУ ДЕЦЕНИЈАМА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) УЖАС У ЦЕНТРУ МОСКВЕ! Гори тржни центар! Евакуација у току! Пролазници у паници!

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА КОД НИША: Четворо повређено у чеоном судару! Комшије чуле јак ударац па истрчале напоље!

ЕСТРАДНА ЕКСПЛОЗИЈА! У телефону Дарка Костића пронађене МРАЧНЕ ТАЈНЕ ПОЗНАТИХ: Полиција открила које певачице и водитељке конзумирају НАРКОТИКЕ!

Договорен састанак Путина и Трампа, датум и место биће објављени сутра

ПУТИН: Још има наде за Америку и Русију!

Извор: Republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
19°
Fri