Foto: Jelena Rafailović, Privatna Arhiva
Србија Хроника

(ФОТО) ОН ЈЕ СПАСИО АНЂЕЛУ ОД СИГУРНЕ СМРТИ НАКОН НАПАДА СТАРЦА У НИШКОМ СУДУ: Липтила јој је крв из врата, а да му адвокат није ухватио руку са бритвом деда би је убио!

Монструозан покушај убиства и самоубиства у нишком суду где је војни пензионер Благоје Стојановић (75) покушао да пререже врат девојци Анђели М. (17) из Ниша, ужаснуо је јавност. Трагедија би била дупло већа да ову девојку није спасио Лазар Вујошевић, приправник - адвокат Жаклине Митровић, бранитељке Благоја Стојановића. Он је после покушаја да девојци пререже врат попио сону киселину и убрзо издахнуо у Клиничком центру.

ЖЕНИН ЉУБАВНИК ПАРКИРАО ПРЕД КУЋОМ, А МУЖ ГА ИЗРЕШЕТАО КАЛАШЊИКОВИМ: Језиви детаљи убиства у Хан Пијеску због ЉУБОМОРЕ које је потресло Српску!

Овај старац је од Тање М. мајке повређене Анђеле, потраживао на суду наводни дуг од 3.300 евра.

Он је према неким тврђењима, очигледно био спреман да и раније учини исти монструозан чин, али према мајци девојке, а не према овој малолетници која је дошла с медицинском документацијом да оправда мајчино одсуство.

НЕЗАПАМЋЕНО! ШОК У БЕОГРАДУ: Полицајац затекао жену са љубавником, они га брутално претукли

– Да се разумемо, девојка ни једним чином није испровоцирала мог клијента да скочи, да се баци на њу и да тако нешто учини. Исто тако, о мајци малолетнице која је на психијатријском лечењу, увек је имао речи хвале, али је инсистирао на тужби за 3.300 евра, мада за то није имао никакав писмени доказ о дугу, тврдио је да има сведоке да јој је тај новац дао. Исто тако, он је био један фин човек, одавао је утисак пристојног човека – почиње причу Жаклина Митровић.

ВУЧИЋ УЗВРАТИО НА УГЉАНИНОВЕ ПРОВОКАЦИЈЕ: Нема, Суљо, за тебе фотеље, џабе ти све било!

Foto: M. Smiljković

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН КОД БОРА: Након свађе брутално претукао друга, а пред полицајцима измислио причу која је СВЕ ШОКИРАЛА!

Када су дошли у судницу Благоје је са два штапа већ стигао, мада га је адвокатица убеђивала да не долази јер је инвалид. Сели су испред суднице 50, чекали суђење.

– Тања неће ни сада доћи, мислим. Она је паметна и вас ће да превари – рекао је Стојановић својој адвокатици. Она се није сложила с тим и направила место свом приправнику Вујошевићу да седне поред њих.

У том тренутку, наишла је девојчица и села преко пута њих на фотељу. Ништа није слутило на крвави исход. Куцкала је на телефону нешто.

И у том тренутку наступа хаос у ходнику Основног суда у Нишу.

ПОТОП У СРБИЈИ ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ! А ево када стиже ВРЕЛИ ТАЛАС!

– Дека је бацио оба штапа и бацио се на девојку, али је пре тога извадио бочицу и прскао сузавцем по девојци и ходнику. Ја нисам ни видела да он има некакву бритву у рукама. Креће на беспомоћну девојку која се од нас налазила на неких метар и по раздаљине. Крв из врата липти на све стране, девојка вришти, сцена коју никада нећу да заборавим. Девојку је оборио и био преко ње. Тада је мој колега скочио да савладава деду, а ја сам тражила неки пешкир из тоалета да зауставим заиста обилно крварење – објашњава адвокатица Жаклина.

Адвокат Лазар Вујошевић каже да је дека био одлучан у свом чину и да се није заустављао у покушајима да убије девојку.

– У свом оном хаосу, ја сам га ухватио за руке. Срећа је што сам га држао за руку где му је бритва. И свом снагом сам га подигао и одгурно од девојке. Митровићева коју је такође могао да повреди је нечим покривала врат девојке. То се све одигравало у тридесетак секунди, једној минути. Тако држећи га за руке, он је видео да једноставно до девојке не може да прође – наводи Вујошевић који каже да је Благоје тада одустао од свог пира.

БИЛА ЈЕ НАЈПОЗНАТИЈА СЕКРЕТАРИЦА СРБИЈЕ: Учествовала је у ријалитију, ћерку родила из ФАТАЛНЕ ВЕЗЕ после краха брака и ево како ИЗГЛЕДА! ТУРЦИ ЛУДЕ ЗА ЊЕНИМ ТЕЛОМ!

FOTO: M. SMILJKOVIĆ

Дека је након тога без штапа, без колица, без ичега „проходао“ ођедном и одшетао до клупе.

– Узео је флашицу и пио из ње. Док смо помагали девојци, крајичком ока сам видео да пије нешто. Нисам могао да верујем да после свега неко тако мирно може да седне и помислио сам, попије воду!? Испоставило се да је то та киселина којом се убио. Одмах се с клупе стропоштао на под и тада се појавило обезбеђење. Митровићева и ја смо узели девојку и спустили је с првог спрата на приземље. Тада је наишла Хитна помоћ и унели смо је у кола – објашњава Вујошевић.

Девојка је касније хоспитализована у Клиничком центру и сада се успешно опоравља.

ЛАЗАНСКИ: Шутановац продавао миноловце за кафане, ракете и тенкове претворио у старо гвожђе!

Мајка малолетнице Тања М. је некада чувала жену Благоја Стојановића, а потом и њега. Митровићева не може да тврди за шта је он позајмио тај новац њој и за које потребе. Сви његови најближи су у иностранству. Према неким сведочењима, Благоје је и на ранијим рочиштима хтео да убије Тању М., али се она због болести није појављивала у суду. Друге претпоставке наводе да јој се набацивао и да је у суду хтео да инсценира судбину Ромеа и Јулије тако што би убио и њу и себе, али се онда поставља питање што је напао недужну девојку.

Гомила дезинформација

Анђелина другарица која се исто зове Анђела каже да је у медијима изашло много дезинформација.

– Једна од тих је да је да им је деда био станодавац. То нема везе са животом, јер моја другарица живи са две сестре и мајком у свом стану. Оне су имале кућу поред Клиничког центра коју су дали у замену за стан у Мокрањчевој улици.

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
7°
12°
Wed
10°
Thu
8°
Fri
1°
Sat