Жена

(ФОТО) ОН ЈЕ МОЈ МУЖ, А НЕ ТАТА: Девојка (25) се удала за 34 године старијег професора, открила какав је у кревету, а онда се суочила са његовом породицом…

Студенткиња Кортни (25) се недавно удала за Вана Торнтона (59) и тиме је постала "бака" троје унучади - Седи (14), Џуд(19) и Пруденс (2).

Студенткиња Кортни (25) се недавно удала за Вана Торнтона (59) и тиме је постала „бака“ троје унучади – Седи (14), Џуд(19) и Пруденс (2).

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

Иако је разлика у годинама чак 34 године, Кортни каже да је с Ваном у кревету и даље „врло вруће“.

Love taking on the world with my best friend. 🌎

A post shared by Courtney Thornton (@courtlyb) on

„Никад нисам упознала мушкарца којем није до секса. То не престаје након 50. године. Све функционише и супер нам је као и другим паровима“, објаснила је. Иако пуно људи тврди да је с Ваном само због новца, Кортни признаје да су већи проблем друге жене.

МИНИСТАР БЕЗБЕДНОСТИ БиХ ОГРЕЗАО У КРИМИНАЛ: Драган Мектић продаје оружје и муницију, а са овом државом блиско сарађује

Кортни је Вана знала одувек, живели су у истом граду. Тек 2016. године, када ју је почела занимати музика, почели су да се друже. Након неколико месеци су се и венчали.

„Били смо у супермаркету и самохрана мајка му се набацивала, јер је мислила како је слатко што се Ван дружи толико са својом ћерком“, објаснила је Кортни.

РУСИЈА И КИНА УЛАЗЕ У КОСОВСКУ ПРИЧУ! Десничари преузимају ЕУ, мењају се правила игре!

„Живимо у малом граду па сам га одувек знала. Био је професор, али никада мени није предавао. Пре пар година се моја тетка пријавила на такмичење лепоте, а он је тамо пуштао музику. Велика је фаца у нашој заједници“, објаснила је.

(ВИДЕО) ПОТРЕСНЕ РЕЧИ ДЕВОЈЧИЦЕ ПРЕ НЕГО ШТО ЈУ ЈЕ ОТАЦ СВИРЕПО УБИО: ,,Татице, волим те, ти си мој херој“

Кад је 2016. године почела да је занима музика, знала је коме да се обрати. Постали су пријатељи и имали сличан смисао за хумор.

„Понекад бисмо заједно отишли на вечеру. Питала сам га шта мисли о томе да наша веза оде на виши ниво, а он ме питао знам ли колико он има година. Рекла сам му да то уопште није важно и да ме привлачи. Свиђа ми се његов шарм и личност“, рекла је Кортни, који је Ван касније упознао и са породицом.

Ван који се два пута већ разводио, запросио Кортни после неколико месеци, па су се венчали крајем 2016. године.

ОСВЕТА БЕОГРАДСКИХ ТАКСИСТА! Жена је свако јутро улазила у ТАКСИ са 5.000 динара тврдећи да нема СИТНО, а онда су се сви УДРУЖИЛИ против ње – више јој овако нешто неће пасти НА ПАМЕТ

Love spending my Sundays with you 💘 #HusbandNotDad

A post shared by Courtney Thornton (@courtlyb) on

На венчање су дошли и њени родитељи, а како каже, били су јако срећни. Њени пријатељи такође подупиру везу, али Ванова породица није била потпуно одушевљена новом „баком“. С временом су ју ипак прихватили, а имају и своје интерне шале.

(ФОТО) МИСТЕРИЈА СТАРА ВИШЕ ОД ПОЛА ВЕКА: Ова деца су нестала пре више од 50 година, полиција и данас добија ЧУДНА ПИСМА И ДОЈАВЕ, нико их никада више није видео!

„Ван има унуке који ме зову „бака“. Но, то је само шала“, објаснила је.

we said "sure, why not?" 😉 #married

A post shared by Courtney Thornton (@courtlyb) on

СРАМОТА ЦРНЕ ГОРЕ! МАЈКА САРЕ ВИДАК САЗНАЛА СА КИМ ЈЕ У ЋЕЛИЈИ: Страхујем за своју ћерку! Сутра се одлучује да ли ће је пустити из црногорског затвора!

Она је изјавила и да су чули јако пуно трачева о њиховој вези. Неки су говорили да јој је Ван пришао кад је била много млађа, а други да је она раставила Вана и његову бившу жену. Пар је развио и популарну ознаку на Инстаграму који на друштвеним мрежама окупља жене удате за пуно старије мушкарце.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛ: Прослава Клинтоновог рођендана у Приштини – ПОСЛАЋЕ МУ И АЛБАНСКУ НОШЊУ СА БЕЛОМ КАПОМ

ИСТРАЖИВАО СЛУЧАЈЕВЕ НЕСТАЛИХ БЕБА, ПА ДОБИО ПОЛИЦИЈСКУ ЗАШТИТУ: Павловић открио да је у крађу деце умешан бивши ДБ! И сад му стално прете смрћу!

ДОДИК ОТКРИВА СЛЕДЕЋИ ПОТЕЗ БАЊАЛУКЕ: Српска ће тражити независну комисију о Сребреници

Немачка позива на стварање савеза без Америке

Да ли је Хрватска управо рекла ЛАКУ НОЋ ЗДРАВОМ РАЗУМУ?

(ВИДЕО) ШОК на Новом Београду: ПАУК ОДНЕО БИЦИКЛ!

Да ли ће Кина вратити Америку у 1941. годину?

БИЗАРНЕ ЖЕЉЕ СРПСКИХ ТРУДНИЦА: Хоћу царски рез, да родим као елита! И темпирајте ми порођај, да дете има овај хороскопски знак!

Курир

Оставите коментар