Stevan Jovanovic
Друштво Србија

(ФОТО) Иза фотографије месеца се крије још лепша прича: Шта је све Београђанин урадио да би помогао необичној породици на улици

- Сцена је била као у биоскопу - каже Стеван.

– Све је то преживљавање – каже ми Стеван Јовановић (29) док ми показује слику на коју би се други само насмејали или, у најбољем случају – разнежили и заборавили је исте секунде. И не би ни знали каква се драма одигравала тог касног поподнева на Новом Београду.

МИЛИЦА ОТКРИЛА ОНО О ЧЕМУ НИКО НИЈЕ СМЕО РЕЧ ДА КАЖЕ! Терају нас да сами копамо своју јаму!

Тачно је да се с времена на време појави ракун ког власник прошета Новим Београдом, или зец на повоцу. О мачкама на ланцу и да не причамо. Али, ништа не разнежи као призор који, углавном, гледамо у цртаним филмовима, а који јесте, баш како нам је Стеван и рекао: чисто преживљавање.

ТЕРОРИШЕ ИХ ГОЛА КОМШИНИЦА НА ТЕРАСИ: Сваки дан се сунча без одеће, деца морају да гледају голотињу!

Само што је сишао са Бранковог моста, видео је тачкице које се полако померају између аутомобила. Када се приближио, схватио је да породица паткица покушава да пређе улицу. Мама патка и осам пачића.

– Сцена је била као у биоскопу. Ја сам зауставио ауто тако да други возачи не могу да прођу, односно, да их не згазе, а други младић је појурио патке и пљескао им све време да пожуре. Сви људи су застали и помагали – каже Стеван.

АЛБАНЦИ ОДСЕКЛИ ГЛАВУ МОНАХУ! ПРЕПОЗНАЛИ ГА ПО ЛИЧНОЈ КАРТИ И БРОЈАНИЦИ!

– Заиста невероватно, али сви смо се сажалили јер у једном тренутку видиш то мало паче које не може да скочи на ивичњак, него тек из трећег покушаја успе. И просто схватиш да је све то преживљавање. Кад су се попеле на траву и склониле са улице, други људи су их спровели до парка. Сви су им пљескали како би их наводили – додаје младић.

Стеван је, иначе, међу пријатељима познат по томе што обожава животиње, нарочито свог пса. Самим тим, овакав његов поступак нимало не чуди.

ЗАКЛАО ЖЕНУ ЗБОГ ФЕЈСБУКА! Ово је ШОКАНТНА позадина СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА у Косјерићу!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Стални представник Русије у УН: Не рушите Дејтон

Хиландарски монаси бесплатно деле лек против рака: Праве га од отровне биљке Козлац, а ево у чему је тајна!

УЖАС У ЛЕПОСАВИЋУ: Отац силовао ћерку (14), девојчица ОСТАЛА У ДРУГОМ СТАЊУ!

ДА НЕ ПОГРЕШИТЕ ПРИ КУПОВИНИ Ево како да знате које јагоде су најслађе!

ПУЦЊИ ОДЈЕКИВАЛИ КАРАБУРМОМ! Запуцао на навијача Алкатраза, а метак УМАЛО РАНИО ДВОЈЕ НЕДУЖНИХ!

Трамп Макрону: Излазимо из споразума са Ираном

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon