Царина Србије
Србија Хроника

(ФОТО) Из два СКЛАДИШТА ЦАРИНЕ у Нишу нестало преко 30 ТОНА неоцарињене санитарије и скупих алкохолних пића

Цариници су захваљујући размени информација са Пореском управом, контролишући током неколико претходних дана два јавна царинска складишта у Нишу открили да у њима недостаје више од 30 тона неоцарињене робе, чија је вредност готово 15.000 евра.

СРБИЈА ОРГАНИЗУЈЕ МУНДИЈАЛ! Вучић најавио кандидатуру за Светско првенство у фудбалу са Румунијом, Грчком и Бугарском

Контрола ова два јавна царинска складишта показала је да је из њих „испод царинског надзора“ изузето готово 25 тона керамичких плочица, 167 када са панелима и металном конструкцијом, постоља за умиваонике и ЊЦ шоља, као и 600 флаша страних пића „Tequila Mendoza“, „Gin Lardson“, „Blue Curacao“, „Triple Sec“, Ouzo Philippos“ и лозове ракије „Жолта“.

(ВИДЕО) ОВДЕ ЈЕ ПРИРОДА ПОБЕДИЛА: У совјетском граду духова све је пусто, дрвеће расте на крововима! И то није оно најчудније!

Држаоци складишта ће најпре морати да измире све обавезе према држави и плате све увозне дажбине – царину, ПДВ и акцизе. Потом ће пред надлежним судом одговарати и због злоупотребе робе пре окончања царинског поступка и непрописног вођења евиденције, а царинарници Ниш су упућени и захтеви за затварање оба јавна царинска складишта.

ХОРОР У ИНЂИЈИ! Ухапшен јер је ПРЕТУКАО тинејџерку у свом стану, а онда је ВИШЕ ПУТА СИЛОВАО!

Напомињемо да је за ову врсту прекршаја запрећена казна и до четвороструког износа у односу на вредност робе која је предмет прекршаја, о чему одлучује надлежни суд.

Керамичке плочице, Царина Србије

КО ЈЕ БОГАТИ БИЗНИСМЕН КОЈИ ПЛАЋА ЛЕЧЕЊЕ ДАРКУ ЛАЗИЋУ: Певача пребацују у Швајцарску, естрадни краљ Балкана даје све за њега!

Ради појашњења, треба рећи да се у царинским складиштима држи роба над којом тек треба да се спроведе царински поступак и за то време – за робу су одговорни држаоци складишта који морају да положе банкарску гаранцију приликом његовог отварања.

Цариници врше редовне и ванредне контроле таквих складишта све док се царински поступак над робом не оконча, а све како би се спречило неовлашћено поступање са царинском робом и осигурала њена истоветност до тренутка пуштања у слободан промет.

(ФОТО) ЛЕКАРИ ОСТАЛИ У ШОКУ: Младић се жалио да не може да дише, кад су погледали снимак нису веровали својим очима!

Царина Србије

(ВИДЕО) ОТАЦ И СИН УБИЛИ И ПОЈЕЛИ ПОЛИЦАЈЦА! Цела земља у шоку због НЕЗАПАМЋЕНОГ ЗЛОЧИНА!

Последњи сличан случај забележен је пре двадесетак дана такође у Нишу, када је откривено да из једног јавног царинског складишта недостаје око 250 квадратних метара неоцарињених гранитних плоча.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русија спремна да обнови преговоре „2+2“ са Америком

ВУЧИЋ У ВАРНИ СА ПРЕДСЕДНИЦИМА ВЛАДА Румуније, Бугарске и Грчке, следећи Самит квадрилатерале у Београду у децембру

ПОКРЕТ ЛЕВИЈАТАН ПОД ЛУПОМ ПОЛИЦИЈЕ: Брину о животињама, а носе фантомке и прете батинама! ХУМАНИСТИ ИЛИ ХУЛИГАНИ

(ФОТО) ОВО ЈЕ МАНИЈАК КОЈИ ОНАНИШЕ ПРЕД ДЕЦОМ ИСПРЕД ШКОЛЕ! Нишлијка успела да услика ПСИХОПАТУ КОЈИ СПОПАДА ЂАКЕ!

Црвена линија: Нагли преокрет Америке према смрвљеној земљи Блиског истока

Чеку: Имаћемо најсавременије оружје за одбрану Косова

Republika

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun