pixabay.com
Регион

(ФОТО) ИСПИРАЊЕ МОЗГА! По Црној Гори осванули срамни плакати, Србе оптужују за силовање девојака, терор и нешто МНОГО ГОРЕ

У више градова широм Црне Горе јутрос су осванули плакати са натписом "Никад више 1918", уз које је објављен и текст у којем се Србија оптужује за "немилосрну одмазду и репресију над народом Црне Горе" у првој половини прошлог века.

НОВИ СКАНДАЛ ДАРКА КОСТИЋА! Пукао му кондом, момак га молио да стане! Настао хаос, интервенисала полиција!

Како наводи РТЦГ, неименовани аутори поручили су са плаката да се навршава „100 година од злочина и срамоте белог терора“.

УЖАС У БЕОГРАДУ! МАЈКА НОЖЕМ ИЗБОЛА СИНА: Младић хитно превезен у Ургентни центар

Поред слогана „За право, част и слободу Црне Горе“, на плакату се налази текст у којем се наводи да „у немилосрдној одмазди и репресији над народом Црне Горе почињеним од стране Србије, њене војске, жандармерије и домаћих издајника у њеној служби, због активног отпора окупацији и анексији своје домовине, једне од најстаријих балканских држава, између децембра 1918. и августа 1929. године, у вртлогу пакла и смрти нестало је неколико хиљада људи“.

СУД ЗБОГ ЊИХ НАПРАВИО ПРЕСЕДАН: Рањавање Обреновчанина разоткрило БЛИЗАНЦЕ КРИМИНАЛЦЕ, пуцача одала једина ствар која га РАЗЛИКУЈЕ ОД БРАТА

Тврди се и да је убијено више од 3.200 људи, „од којих многи и зверски“, да је „опљачкано и попаљено преко 5.800 црногорских домова и других објеката“, да је „хапшења, мучења и затварања прошло преко 4.700 мушкараца, жена и деце“, као и да је „прогнано или приморано на егзил више од 3.000 црногорских породица“.

ДРАМА НА ПСИХИЈАТРИЈСКОЈ КЛИНИЦИ ЛАЗА ЛАЗАРЕВИЋ! Три пацијента ишутирала сервирку, ПА ПОБЕГЛИ ИЗ ЛУДНИЦЕ, за једним се још трага!

U nemilosrdnoj odmazdi i represiji nad narodom Crne Gore počinjenim od strane Srbije, njene vojske, žandarmerije i…

Posted by STAR FM (Montenegro) on Monday, 1 October 2018

ХАОС У ЈЕДНОЈ ОД НАЈПРОМЕТНИЈИХ НИШКИХ УЛИЦА: Аутомобил излетео са коловоза и улетео у двориште породичне куће

ТАЧИЈА САМ УСЛУЖИО КАФОМ И РАКИЈОМ, А ОНДА СУ МИ ПУЦАЛИ НА КУЋУ: Бивши официр ВЈ открива шта га је Хашим питао на дан посете Газиводама

СТИЖУ НАМ ХЛАДНОЋЕ КАКВЕ СВЕТ НЕ ПАМТИ: Сателит НАСА измерио шокантне податке! СМРЗАВАЋЕМО СЕ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Прва реакција Москве на референдум у Македонији

Меркелова: Време је за Савет безбедности Европске уније

(ВИДЕО) ДОБРОМИРОВИЋ: Србија зна како треба да реагује на шиптарске провокације!

Informer

Оставите коментар