Србија Хроника

(ФОТО) ХОРОР У АЛЕКСИНЦУ: Пљачкаши сатима брачном пару ПЕГЛОМ пржили кожу, а онда је кренуло ИЖИВЉАВАЊЕ над целом породицом!

Вишечлана разбојничка банда провалила је 8. септембра у породичну кућу Обрадовића у селу Мозгову код Алексинца и неколико сати крвнички тукла и пекла четворо чланова домаћинства док нису изнудили злато вредно пола милиона.

– Крвави пир започео је у глуво доба ноћи, по мом сећању око три сата после поноћи. Два маскирана разбојника, са фантомкама на глави и рукавицама, упала су у нашу спаваћу собу у приземљу. Деда, мој супруг Мирослав Обрадовић (68) и ја били смо престрављени када су нас у полусну шчепали и почели да гуше. Ставили су нам руке на уста и викали „Ћути, ћути“. Била су двојица, али чини ми се да су у том тренутку, испред, у холу, била још двојица које сам касније видела на спрату – рекла је видно узнемирена бака Јулијана Обрадовић.

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ПРАВЕ НОВИ ОВК Шиптари наоружани до зуба спремају се да крену у покољ Срба, ево шта ће покушати да освоје

ТИПОВАНИ
Јулијана и Мирослав радили су двадесетак година у Швајцарској. Све што су зарадили углавном су уложили у изградњу велике и лепе куће у Мозгову, за имање и механизацију. Имали су и део уштеђевине за свог сина и унуке. То је свако могао да претпостави али није било довољно за типовање куће јер су живели скромно бавећи се пољопривредом.

Међутим, није свако могао да зна где стоји злато и како се отвара прозор који се „кипује“ на једној од соба са задње стране куће одакле су и ушли.

Она каже да су разбојници од њих захтевали њихову уштеђевину.

– Деду су оборили поред кревета и везали широким селотејпом, а потом се окомили на мене. Селотејпом су ми везали руке и ноге и почели испитивање. „Паре, паре“ пригушеним гласом је онај поред мене захтевао да кажем где држимо уштеђевину. Одбила сам да им кажем, па су почели обојица да ме туку песницама. Направили су ми подливе испод очију, али сам одбијала да им кажем било шта о новцу – наглашава Јулијана.

ШЕШЕЉ БРУТАЛНО ПО ЕСТРАДНОМ МЕНАЏЕРУ: Саша Мирковић је ЧОВЕКОЛИКИ МАЈМУН!

Пошто бака није хтела да ода где чувају уштеђевину разбојници су прешли на још суровије методе.

– Један ме је питао где држимо злато, а кад сам рекла да нема злата затражио је пеглу. Укључио је гајтан поред кревета и почео да ми пече раме. Болело ме ужасно, али нисам хтела да кажем јер смо то крваво стекли радом у иностранству и чували за наше потомке. Покушала сам да заштитим лице и окренула се на бок, а разбојник је тада почео да ме пече по куку и низ десну ногу. Прштало је печено месо, али нисам могла да проговорим иако сам јецала од болова – додаје бака кроз сузе.

Разбојницима није било довољно што су батинама и печењем злостављали немоћне људе, па су покушали ужаснијим претњама и насртајима на остале чланове породице.

– Везали су ми руке и ноге и када сам питао шта то и зашто раде, разбојник ми је наредио да ћутим. Док су бабу пекли мене су оборили поред кревета. Покушао сма да устанем да је заштитим али тада ме је један од разбојника пеглом опекао по левом рамену и почео да удара песницама. Били смо спемни све да истрпимо за своју децу али тада су насрнули и на њих. Са спрата су довели нашег претученог сина Зорана Обрадовића (50). Лице му је било крваво и изобличено. Тренутак касније буку је чуо унук Александар (19) који је такође спавао на спрату и помислио да нам је нешто тешко па похитао да помогне али су га разбојници пресрели у ходнику. Рвао се с њима, али су га савладали и оборили, па везали, и њега и Зорана поред наших кревета – каже деда Мирослав Обрадовић.

ИНЦЕСТ САГА ИЗ МРЧАЈЕВАЦА СЕ НАСТАВЉА: Полиција евакуисала стрица и његову братаницу! Разјарени мештани стражаре испред куће! РАСПОП ЗАХТЕВА ПРЕГЛЕД ГИНЕКОЛОГА

Када батинање укућана није помогло један од разбојника је запретио да ће унаказити унука Александра.

– „Имаћете на души што ћу да вам сада унаказим унука тако што ћу пеглом да му опечем лице. И не само то. Ако не проговрите где је злато отићи ћемо у Ниш где вам унука студира и сви ћемо је силовати“, рекао је пред свима један од разбојника. Деца су ми преча од пара и злата па сам тада рекао баби „Иди дај им што траже“ – гневно каже деда Мирослав.

Измучена, измрцварена ударцима песница и печена пеглом бака Јулијана је ипак више мислила на унуке па је затражила да јој разбојник ослободи ноге и повела га на спрат.

(ВИДЕО) Овако ће изгледати Руско-српски центар у Бањалуци

– Кад смо пошли степеницама на спрату сам видела још двојицу маскираних разбојника. Златан накит, дукати, огрлице, наруквице и ланчићи, био је у акт торби коју разбојници нису пронашли иако су преврнули целу собу. Кад сам им предала злато запретили су да никога не зовемо јер ће се вратити и побити нас – каже још увек уплашено бака Јулијана.

Кад су разбојници изашли на врата бака је позвала унука Александра да се ослободи селотејпа и потражи маказе да ослободе остале укућане, а потом је потом је позвала Хитну помоћ. Пре лекара стигла је и полиција, али су разбојници у међувремену умакли.

Покренута је потера, али ни после пет дана разбојницима ни трага ни гласа. Истрага је у току.

УБИЛА САМ МОГ СЛОБУ, СМРСКАЛА САМ МУ ГЛАВУ СЕКИРОМ! Језиви детаљи драме код Шапца! Несрећни човек годинама спавао са ножем под јастуком!

РАЗБОЈНИЦИ ЗНАЛИ ВИШЕ ОД УКУЋАНА
– Ми смо злато чували у соби наше унуке. Разбојници су при упаду одмах рекли да је злато сакривено код ње, али га у њеној соби нису понашли. Очигледно да им је то неко рекао. Зоран и Александар то нису знали већ само још једна особа која је овде боравила. Међутим, ми смо лане приликом кречења злато пребацили у другу собу и знали смо само деда и ја, и зато га нису пронашли како им је рекао неко ко је знао где је раније било. Вредност украденог злата је око пола милиона динара, али то је ништа према нашој деци коју смо на неки начин тиме спасили – објашнава бака Јулијана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Померале су границе и биле и остале НАЈВЕЋИ СЕКС СИМБОЛИ СФРЈ

БОСНА ПУЦА ПО ШАВОВИМА: Босански лонац распада ће бити, али не кривицом Срба

НИШЛИЈКА ДИГЛА СРБИЈУ НА НОГЕ ЖУРКОМ ЗА РАЗВОД, А САД СЕ ОГЛАСИЛА БАКА ЊЕНОГ БИВШЕГ МУЖА: То је ствар њеног васпитања, а за њу имам једно питање!

КОМШИЈА О ПРВОМ РАМУШОВОМ ЗЛОЧИНУ: Харадинај убио Миодрага, па почео крвави пир!

Приштини брана за столицу у Интерполу

У Србију стиже Путинов човек од поверења

МАСАКР У КАЛИФОРНИЈИ: Убио четворо људи, па себе!

ШПАНСКА МИСИЦА ПУШТЕНА НА КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ: У стравичној експлозији у Земуну умало остала без ногу, а сада каже – благословена сам и поново рођена!

ВУЛИН: „Велика Албанија“ претња целом Балкану и она мора бити заустављена на Косову и Метохији

ДЕВОЈЧИЦА СЕ ЗАЉУБИЛА У СВОГ „СИЛОВАТЕЉА“?! Шокантни детаљи наводног злостављања код Кладова!

Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun