Друштво Србија

(ФОТО) ФОТОГРАФИЈА О КОЈОЈ ЈЕ БРУЈАО СВЕТ Када се Легија придружио Аркановој Гарди догодила се ЈЕДНА велика промена, а чувени тигар је заправо…

Прича о Ражнатовићевом љубимцу.

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ поручила Вучићу: „Неће се Срби рађати, ако предате Косово!“

Фотографија тигра се брзином светлости нашла на насловним страницама најпознатијих иностраних дневних новина жељних сазнања о главним јунацима српско-хрватског рата.

ЖЕЛЕЗЊАК: СБ УН хитно да врати водећу улогу РУСИЈИ у решавању КОСОВСКОГ ПИТАЊА!

Младунче тигра почело је да прави друштво Српској добровољачкој гарди Жељка Ражнатовића Аркана још у време Вуковара. Тигар се премијерно појавио на чувеној фотографији на којој га држи командант Жељко, док се у позадини виде саборци са фантомкама наоружани до зуба.Та фотографија се брзином светлости нашла на насловним страницама најпознатијих иностраних дневних новина жељних сазнања о главним јунацима српско-хрватског рата.Прича о Ражнатовићевом љубимцу.

(ВИДЕО) УЖАС У ТУТИНУ! ПСИ ЛУТАЛИЦЕ УМАЛО РАСТРГЛИ ДЕЧАКА (8): Спасли су га у последњој секунди, малишан ДАНИМА НЕ МОЖЕ ДА СПАВА!

Младунче тигра почело је да прави друштво Српској добровољачкој гарди Жељка Ражнатовића Аркана још у време Вуковара. Тигар се премијерно појавио на чувеној фотографији на којој га држи командант Жељко, док се у позадини виде саборци са фантомкама наоружани до зуба.Та фотографија се брзином светлости нашла на насловним страницама најпознатијих иностраних дневних новина жељних сазнања о главним јунацима српско-хрватског рата.

КРВАВИ УЖАС НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ: Сатаром и ножем исекли момка и девојку! Напали их код локала Ибица, КАМЕРЕ СНИМИЛЕ СВЕ

Željko Ražnatović Arkan, Foto: Profimedia

НА КРЕВЕТУ УЗ МРТВОГ МИЛАНА (16) МАЈИЦА БИВШЕ ДЕВОЈКЕ И БРОЈАНИЦЕ ЗА ЊИХ ДВОЈЕ: Трагедија код Сопота која је потресла Србију

– Тада су Арканови добровољци названи Тигрови. Такође се тигар могао видети на другим бројним фотографијама и снимцима са ратишта, а његов уплашени поглед вам говори да није одушевљен амбијентом у коме се налази. Када се Легија придружио Аркановој Гарди, почео је посебну обуку регрута који су пре тога прошли обуку Борислава Пелевића. Унапређени гардисти су названи “Супер Тигрови” – открио је администратор странице “Легенде деведесетих”.

РОДИТЕЉИ ИЗ ПАКЛА! Мајка са љубавником силовала дете и подводила га педофилима

Како се причало, чувени тигар је заправо био тигрица под именом Маза и са ратишта ју је Аркан донео бившем директору Бео Зоо врта, Вуку Бојовићу.

Пре више од годину дана појавила се лажна вест на једном порталу о смрти управо тог тигра кога су у тексту назвали Нелсон. Међутим, медији су пренели да је тигрица жива. У време када ју је Аркан показао била је младунче, а просечан животни век тигрова је око 25 година.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕЋЕ БИТИ ВАНРЕДНЕ СЕДНИЦЕ: Црногорским посланицима НИЈЕ СПОРНА ПРОСЛАВА ,,ОЛУЈЕ“!

ТАЧИ: Београд не би имао ништа против припајања „Прешевске долине“

РАФАЛОМ НА ЧУМЕТОВОГ БИВШЕГ ШЕФА ОБЕЗБЕЂЕЊА: Пуцали на Александра Аврамова из аутомобила у покрету!

(ВИДЕО) НА ЊИХ СУ ПУЦАЛИ, ПОДМЕТАЛИ ИМ БОМБЕ, ТРОВАЛИ ИХ: Ови лидери су преживели бруталне атентате, један је Гинисов рекордер!

УКЛЕТА КАФАНА ЦАРСКА ОХОТА НА АДИ ХУЈИ! НОЋАС ЈЕ ИЗГОРЕЛА, А У ЊОЈ СУ СЕ ДЕШАВАЛЕ НАЈСТРАШНИЈЕ СМРТИ: Анастасија, Милош, Немања, Зоран и Ненад изгубили су животе на истом месту! ДА СЕ НАЈЕЖИШ

ОТКРИВАМО КО СУ СРПСКЕ ПРОСТИТУТКЕ: Где раде, ко су им клијенти… ДЕТАЉИ КОЈИ ЋЕ ВАС ШОКИРАТИ

alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat
29°
Sun