Политика Србија

(ФОТО) ЕВО КО ЈЕ ПРИСТУПИО ЗАВЕТНИЦИМА! Представили програм и нове чланове!

БЕОГРАД - Српска странка Заветници у оснивању одржала је конфренцију за јавност, на којој су представљени основни програмски принципи и платформа за будуће политичко деловање.

Члан Председништва Заветника, Милица Ђурђевић Стаменковски обавестила је присутне да је успешно завршен припремни процес за регистрацију странке и да се у року од 15 дана очекује да надлежно Министарство државне управе и локалне самоуправе званично потврди оснивање Странке.

Она је истакла да ће се Заветници борити за очување територијалног интегритета, обнову економског суверенитета, враћање фискалне и монетарне политике под окриље Србије, као и за „јачање имунитета српског народа и државе“.

Аутомобил министра Бранислава Недимовића слетео у канал! Полиција извлачи људе из возила

Хорор на Новом Београду! Мушкарац скочио са зграде

Она је казала да ће Заветници бити опозиција свим лошим потезима власти, и да ће бити позиционирани на „трећем путу“, који је, како је навела, једини прави пут за заштиту виталних интереса.

Ђурђевићева је представила нове чланове у Заветницима и навела да је реч о истакнутим појединцима, људима који су доказани родољуби и стручњаци у својим областима.

Заветницима је приступила Зита Њари-Игић, дипломирани грађевински инжињер  и преводилац мађарског језика.

Она је поручила да је време да се „сви којима је Србија на срцу, без обзира на етничко порекло“, заложе за њене интересе и целовитост.

„Ја имам пуно поверење у Милицу и руководство Заветника и позивам све припаднике националних мањина који желе да обновимо Србију да нам се придруже.“, рекла је Њари.

Филолог, публициста и новинар, Горан Игић је поручио да је Заветницима пришао због принципа меритократије, где приоритет имају квалитет и заслуге.

Хорор на Новом Београду! Мушкарац скочио са зграде

Збогом „Андроиду“: „Хуавеј“ прелази на руску „Аурору“?

„Заветници су постали незаобилзан фактор на политичкој сцени који чува и брани државотворну мисао.“, рекао је Игић.

Присутнима се обратио и Зоран Раковић, одборник у Скупштини општине Бајина Башта, ратни ветеран и инвалид, који је поручио да се одлучио за Заветнике, јер нуде рад и истрајну борбу, а не празна обећања.

„Док траје рат народ се моли Богу и војнику, а када прође, заборави и једног и другог. Знам да Заветници брину о нашим борцима и породицама погинулих.“, додао је Раковић.

Члан Председништва Заветника, др Зоран Зечевић из Аранђеловца, представио је мере социјалне и здравствене политике, као и резултате досадашњег деловања Заветника у локалној власти у овој општини.

„Успели смо да урадимо много за само годину дана. Нећемо се зауставити док не испунимо сваку реч којом смо се обавезали пред народом.“, нагласио је др Зечевић.

Ухапшен Авганистанац у вези са убиствима два мигранта

УЖАС У СЕЛУ КОД НИША: Пронађено тело пастира у пољу

На конференцији је поручено да програм Заветника није списак лепих жеља, већ реалних решења за горуће проблеме, која се могу остварити за релативно кратак период.

Наша идеологија је Србија. Она нема алтернативу.“, закључили су у Медија центру.

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХОРОР НА ИНФЕКТИВНОМ ОДЕЉЕЊУ ВАЉЕВСКЕ БОЛНИЦЕ Стиже све већи број људи, има и деце, начелница одељења издала ХИТАН АПЕЛ!

Ужас у Пожаревцу! Ударио комшију секиром у главу због детелине

ЖИКА ШАРЕНИЦА О ХАОСУ У МИОНИЦИ: Мислили смо да хоће да ме поздрави и направи штос, али онда је почео да виче, млати рукама и да нас јури!

ДЕЧАК (12) ПОВРЕЂЕН У НИШУ: Аутомобил налетео на њега, хитно збринут у Дечијој клиници

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon

Истакнуто