Миша Огњановић, Wikipedia
Друштво Србија

(ФОТО) ЕКСКЛУЗИВНО! ТАЈНА СЛОБИНОГ ПИСМА ИЗ ХАГА: Никад виђени документ који је Милошевић предао адвокату Миши Огњановићу! Нападају ме чанколизи и хуље!

Јасно је да се кампања против Мире и наше деце води из политичких разлога, због мене и борбе коју водим у Трибуналу. Таква одмазда није забележена од најмрачнијих година 20. века, пише Милошевић

Бивши председник СРЈ Слободан Милошевић својевремено је из хашког затвора тражио од власти у Србији да му не малтретирају и не прогоне породицу – супругу Миру Марковић и децу Марију и Марка. То, наиме, показује писмо које је он написао марта 2003.

ПЕТОГ ОКТОБРА ХОЋЕ ДА СРУШЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ! НОВА ОБОЈЕНА РEВОЛУЦИЈА ПО СТАРИМ МЕТОДАМА!

Занимљиво је да је тада то писмо у Србију стигло преко недавно убијеног адвоката Драгослава Мише Огњановића, који је био Милошевићев правни сарадник током процеса у Хагу.

Printscreen

УХАПШЕН ЛЕКАР ВМА! За операцију катаракте пацијенту тражио 200 евра!

Printscreen

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД ВАРВАРИНА: Више од 300 килограма пало на несрећног дечака!

Све сам ја решавао

Милошевић је иначе реаговао у тренутку кад је Марковићева оптуживана и саслушавана због наводних злоупотреба.

– Када би било и зрно истине о некаквој вези с предметом, онда бих одговоран могао да будем само ја, а не она. Јер ја сам имао власт, а не она. Сви који нас познају, добро знају да сам у нашој породици све практичне проблеме решавао ја, а не она. Мира се бавила својом професијом, а поред тога политиком и писањем – пише Милошевић и додаје да је апсурд да се њено име повезује с било каквим кривичним предметом:

ВЕНДИ ОТКРИВА СВЕ ДЕТАЉЕ СЕК.А СА ШЕШЕЉЕМ: Предигра му је била најјача страна! Јако ме је палило кад једном РУКОМ ПРЕЛАЗИ ПРЕКО МОЈИХ БУТИНА а другом…

– Зато вас молим да, уколико имате било какво питање или оптужбу, то буде адресовано на мене, јер сам само ја могао да употребим власт коју сам имао. Та власт никада није употребљена за нашу личну корист. Напротив.

Немоћ противника

Милошевић те 2003. пише и да „већ две године неке моралне наказе на политичкој сцени немају петљу да нападну мене, већ у замену константно и прљаво нападају моју жену“.

(ВИДЕО) ПОЛИЦИЈА И ХИТНА ПОМОЋ НА ТЕРЕНУ! Судар два аутомобила НА ВРАЧАРУ!

– Потпуно је јасно да се кампања против Мире и наше деце води искључиво из политичких разлога – због мене и борбе коју водим у Хагу, односно да има искључиво политичке мотиве. Таква одмазда над породицом политичког противника није забележена од најмрачнијих година двадесетог века. Ћерка нам је осуђена зашто што је пуцала у ваздух из очајања у тренутку када су ме хапсили. Против нашег сина води се поступак зато што је наводно претио неком младићу који жив и здрав шета по Пожаревцу. Сада је и Мира постала предмет злоупотребе правосуђа из најнижих политичких побуда – стоји у писму из 2003.

СУМЊИЧИ СЕ ЗА ТЕШКО ДЕЛО ПРЕВАРЕ: Поднета кривична пријава против Сергеја Трифуновића

Закључује да је, како каже, одмазда над његовом породицом израз немоћи његових противника, које има како у Србији тако и у свету:

– У традицији српског народа, али и у традицији народа широм света, одмазда над женом и децом политичког противника је најнечаснији поступак који заслужује свако презрење.

Вучић Мекалистеру: Да ме туку моткама, нећу признати Косово

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

„ЧУЛИ СМО КРИК И ВИДЕЛИ ЖЕНУ КАКО НОСИ СИНА“ Детаљи трагедије код Сјенице: Комшија колима убио дечака, па отишао у шталу да се обеси

(ВИДЕО) ЗА ДЛАКУ ИЗБЕГНУТ РАТ ДВЕ МОЋНЕ СИЛЕ: Кинески брод пресекао пут америчком разарачу, у последњем моменту избегнут СУДАР!

ШОКАНТНО ПРИЗНАЊЕ Погледајте како је Новак ОБРУКАО Ану Ивановић и то НЕКОЛИКО ПУТА!

Холандско тужилаштво о покушају хаковања података о МХ-17: Од почетка предузимане мере

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
30°
Thu
31°
Fri
30°
Sat
32°
Sun