Жена

(ФОТО) ДЕЧАК (13) ОВО НИКАДА НЕЋЕ ЗАБОРАВИТИ: Смејао се деци која носе половну одећу, а мајка му је очитала лекцију на генијалан начин!

Ентони је почео да се понаша као да је превише добар да би куповао у супермаркетима и износио је подругљиве коментаре о деци из школе која носе ствари из бутика половне робе. Али његова мама, Сијера Британи Форни, то није желела да толерише.

Одлучила је да ће Ентони читаве недеље у школу носити само половну одећу коју су набавили за 20 долара у једном бутику половне робе и целу причу је објавила на Фејсбуку.

ВОЈНИ АНАЛИТИЧАР: Биће тумбања! Армије ће се дизати и падати, али само ова земља ће задржати војну моћ у Европи!

„Желела сам да мој син научи да новац није све и да није у реду подцењивати друге људе због тога где се облаче. Много смо разговарали о томе да су лепе и скупе ствари привилегија, а не право и да може да остане без свега што поседује у једном трену“, објаснила је Сијера.

Posted by Cierra Brittany Forney on Tuesday, 25 July 2017

Прича његове маме дотакла је хиљаде људи широм света. Њена објава на Фејсбуку је подељена више од 260.000 пута, а зарадила је више од 700.000 лајкова. Већина јој је честитала на одлуци, а неки су поделили и своје стратегије одгоја деце.

ЛАЗАНСКИ: Шта би било да је неко из РОСУ отворио ватру на окупљене СРБЕ?

„Ја сам одрасла на пасуљу и пиринчу, нисмо имали грејање осим онога у кухињи и нису нам дали да гледамо ТВ“, написала је Кариста Харис желећи да објасни да је због тешког детињства свом сину желела да омогући много више.

„Али, кад је он почео да се понаша као да му је баш све нужно и неопходно, уписала сам га у програм волонтирања где је помагао у припреми оброка за сиромашну децу.“

Многи су се сложили да је јако важно децу научити захвалности.

„Цена одеће коју наша деца носе није важна. Важно је какве ће особе постати. Сигурна сам да ћете ускоро гледати позитивне резултате ове ваше лекције. Браво, мама!“ написала је Дон Кимберли.

Али, било је и оних који су замерили Сијери да је куповање у бутику половне робе приказала као казну.

ЧКАЉИНЕ КОЛЕГЕ ПРВИ ПУТ ОТВОРЕНО ГОВОРЕ О СЛАВНОМ ГЛУМЦУ: Какав је био на снимању Камионџија и Бољег живота, како се понашао кад се угасе камере и због чега је двоје деце повикало: ЗАШТО ОВАЈ ЧОВЕК ВИШЕ НИЈЕ ЖИВ

So lately, my 13 year old son had been acting a little… entitled. Acting like he's too good to shop at Wal-Mart or…

Posted by Cierra Brittany Forney on Sunday, 25 March 2018

Сијера је објавила и додатак причи у којем је објаснила да је њен син дао пристанак да се читав случај објави на Фејсбуку. Али, рекла је и да је остала шокирана кад је од неких људи примила претње смрћу. Ипак позитивних коментара било је знатно више.

СТРАВА И УЖАС НА ЊИВИ КОД КОВИНА: Дечак (14) пао са трактора, па га прегазила тањирача

„Нисам то урадила зато да казним сина, већ да га научим важну лекцију. Сигурна сам да ће се овога сећати са симпатијама“, закључила је.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕВО МЕНЕ, ЕТО ВАС, А ЕВО ВАМА РАТА С ТУРЦИМА! На Цвети је пре 203 године подигнут Други српски устанак, а овим речима је велики кнез Милош повео хероје до коначне слободе!

ЈЕЗИВО СВЕДОЧЕЊЕ УБИЦЕ ИЗ КРАГУЈЕВЦА: Обилазио сам Веснин леш, веровао сам да је васкрсла!

Ко је „ђаво“ у Белој кући?

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
25°
Sun