Србија Хроника

(ФОТО) ДА ЛИ ЈЕ ОВО НЕСТАЛА БАРБАРА ВИТЕЗ?! Родитељи: Послали су нам њен снимак, ово је она! КАД СУ ПОМЕНУЛИ ЊЕНО ИМЕ, ВИДЕО СЕ ПРЕКИНУО!

Родитељи Барбаре Витез (16) која је нестала 25. новембра 2016. године, тврде да је њихова ћерка жива, и да су добили њене фотографије!

ТРАГЕДИЈА КОД КОВАЧИЦЕ: Срушио се војни авион, један пилот погинуо, други животно угрожен!

– Виђена је у Мађарској, видели смо и слике, али тачну адресу не знају ни они који су нам слике послали, јер они нису полицајци, нису организација, већ само преко интернета налазе људе или на улици мотре на њих – наводе Ендре и Мелинда Витез, родитељи нестале девојчице, у емисији 150 минута на ТВ Прва.

Они додају да је Барбара виђена, по сведочењу људи који им помажу у потрази, како излази из црног џипа са затамљеним стаклима у којем су се налазила још два мушкарца.

Барбара је, по њиховим тврдњама, једном приликом користила интернет и дописивала се преко лајв чета са људима који помажу родитељима у налажењу. Постоје и фотографије тог чета на којима се, како родитељи истичу, она налази.

Девојчица се наводно налази у Будимпешти, а родитељи тврде да су ћерку препознали по очима и ожиљку!

ТУРСКА ОТКРИВА: Ево ко ће први напасти Сирију! Кинеска морнарица се ставила на располагање Русији!

-Препознали смо је по очима и ожиљку. Такође, схватили смо да је она по њеном реаговању на своје име, име њене маце, на име њеног брата – објашњавају родитељи и додају да се након те њене реакције лајв чет прекинуо и потом није било више могуће с њом ступити у контакт преко друштвених мрежа.

Кажу, такође, да им је нестала тинејџерка поручила и песму путем једне мађарске емисије.

НОСТРАДАМУСОВО ПРОРОЧАНСТВО СЕ ОБИСТИЊУЈЕ: Овако је чувени пророк најавио почетак Трећег светског рата на Блиском истоку!

– Водитељ је рекао да је „Барбика послала песму мами и тати и њеном брату“ – причају очајни родитељи у сузама и додају да је песма у преводу на српски значи „Тежак је овај пут“.

Извор: Курир.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

И француски брод у Средоземљу под будним оком руских „сухоја“

ОПЕРАЦИЈА ТУРСКЕ НА КОСОВУ: Ердоган најавио нова хапшења гулениста!

МОСКВА УПОЗОРИЛА ВАШИНГТОН: Обараћемо ваше ракете и гађати вам локације у случају напада на Сирију!

На лето захтев Србији — Косово или ЕУ; тад Руси имају јак потез

ФЛОРЕНС АРТМАН ПИСАЛА ВУЧИЋУ: „Срби су ме понизили у Београду!“

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue