Printscreen
Друштво Србија

(ФОТО) ЦЕЛА СРБИЈА ПРИЧА О ИЖИВЉАВАЊУ МИЛЕ ПАВЛОВИЋ НАД СТУДЕНТИМА, А НА СЕДНИЦИ СЕНАТА НИ РЕЧИ! И даље ће их обарати на питању који бенд је свирао на Копаонику 1980. када је био велики земљотрес!

Упркос медијској буци која се претходне седмице подигла у јавности после писања о проф. др Мили Павловић са Географског факултета у Београду, код које је готово немогуће положити испит, на седници Сената Универзитета у Београду (УБ) ниједан професор није проговорио ни реч о овом случају.

ОТКРИВЕНИ СВИ ДЕТАЉИ ТАЈНОГ ПЛАНА ПРИШТИНЕ! Уложено ВИШЕ МИЛИОНА ЕВРА у лобирање за ИНТЕРПОЛ! Ево на чијем су се рачуну налазиле паре

У прошлој испитној години само 11 одсто студената који студирају по старом програму успело је да положи испит код ове професорке.

УМЕСТО СВАДБЕ, СПРЕМАЈУ САХРАНУ Српкиња убијена у Чикагу одбројавала је дане до венчања, наша дијаспора у САД завијена у црно

Иако је Председништво Студентског парламента УБ још у суботу затражило хитан састанак у Ректорату како би се решио деценијски проблем, а у медијима га најавио и Дејан Филиповић, декан Географског факултета, он јуче није одржан, без обзира на то што се београдски универзитетски врх окупио на једном месту, пише Политика.

АПОКАЛИПТИЧНЕ ФОТОГРАФИЈЕ Будва и Херцег нестају под водом, бујица носи све пред собом, продире у станове, цепају се делови зграда!

(ФОТО) ДАРКО ЛАЗИЋ СЕ ПРВИ ПУТ ОГЛАСИО ИЗ БОЛНИЦЕ! Ево с ким је направио селфи и шта је поручио!

Студенткиња В. Ј. из Београда, која од 2008. године покушава да положи поменуте испите, „из главе” нам је издекламовала одговоре на само нека чувена питања проф. Павловић. Све зна – колико је коња, говеда, свиња и оваца уништено у току Другог светског рата, колико је у Југославији било засађено хектара јечма, сунцокрета, хмеља и црвене паприке у 1995. години, који бенд је свирао на Копаонику када је био велики земљотрес на тој планини 1980, колико је туриста посетило Црну Гору 1939. године…

ПРОЧИТАЛА ЈЕ ТРАГИЧНУ ВЕСТ И НАПУСТИЛА СТУДИО: Водитељка Дневника доживела трауматично искуство у програму УЖИВО, а овако то данас коментарише!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кремљ: Снажан притисак да руски генерал не буде изабран за шефа Интерпола

„НЕ МОГУ ДА ЗАБОРАВИМ 23 ДАНА ЗАТВОРА“ Исповест Саре Видак два месеца откад се након ПАКЛА У ЦРНОЈ ГОРИ вратила нормалном животу

РАЗВЕЛА СЕ ОД ЈЕДНОГ, А ДРУГИ МУЖ ЈОЈ ЈЕ НАПРАВИО ПАКАО ОД ЖИВОТА: Мина је после свега пронашла ЉУБАВ, а ево ко је он!

ДРАМА НА НОВОМ БЕОГРАДУ! Експлодирао пакет у пошти!

kurir.rs/Politika

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
32°
Sun
25°
Mon
27°
Tue
29°
Wed