Printscreen
Друштво Србија

(ФОТО) Болесници се забављали бацајући псе у реку: Животиње језиво цвилеле, али они нису одустајали!

Слике људи који бацају пса у реку, наљутила је кориснике друштвених мрежа, а коментари иду до тога да поједини грађани у бесу, желе и лично да се обрачунају са овим особама.

Ево где ће Мира Марковић ће бити сахрањена

На друштвеној мрежи Фејсбук, у групи љубитеља животиња „Нахрани псе“, објављене су слике на којима се види мушкарац који баца пса у реку, док још неколико особа све то мирно посматра.

Деца Мире Марковић јој дала читуљу у црногорским новинама, ево шта пише

Такође, на једној од слика дат је и опис шта се ту у ствари дешава.

Како је пао највећи домаћи макро: Наместиле га његове девојке, а све се десило током „посла“ са богатим Турцима

– На ушћу двеју река, група људи је упорно бацала два пса у воду са висине, иако су цвилели и бранили се. Неколико пута су их хватали за кожу и гурали граном, јер им је очигледно било смешно што су пси једва долазили до даха, изморени. Поштујем власништво, али не и иживљавање над животињама – стоји у посту објављеном у поменутој групи.

Како каже особа која је изгледа, код ушћа Саве у Дунав пролазила, и објавила пост, „поред увреда, њихов једини одговор је био: Немој да и тебе бацимо“.

(ФОТО 18+) МИМИ ОРО СЕ НАЛАЗИ У КАТАЛОГУ ШАБАЧКОГ МАКРОА, А САД ПРОЦУРИЛЕ БЕЗОБРАЗНЕ ФОТКЕ: Старлета осванула на сајту за одрасле!

Овакво понашање „запалило“ је друштвене мреже, јер слика немоћног пса, и његова тужне и болне гримасе, разбеснела је многе људе.

Коментара има разних, од оних који осуђују понашање ових особа, па до тога да је крив и онај који све то слика а не предузима ништа како би заштитио ове животиње. Такође, многи тврде да је ово „случај за полицију“.

(ВИДЕО) Упали су с фантомкама и уперили пиштољ у радника, запалили 9 камиона и 3 објекта! УНИШТИЛИ ПРЕДУЗЕЋЕ ИЗБЕГЛИЦИ ИЗ ХРВАТСКЕ! Штета пола милиона евра! Сада све морамо из почетка!

– Немојте да кудите оног који је (само) сликао! Тиме спречавате да убудуће ико слика овакве и сличне ствари… Ипак фотографије помажу у оваквим случајевима – само је један од коментара у одбрани особе која је сликала.

JEZIVO! Ako prepoznajete razbojnike i neljude sa slike – pišite nam! Ovo je nečuveno!

Posted by Nahrani Psa on Tuesday, 9 April 2019

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РЕПУБЛИЧКИ ГЕОДЕТСКИ ЗАВОД: Од укупно 170 служби за катастар непокретности у Србији, њих 152 раде у пуном капацитету а у само 18 уведен је обавезни минимум рада!

(ВИДЕО) МАРИЈА ОБРАДОВИЋ И ДАРКО ГЛИШИЋ ПОСЛАЛИ ХИТ ПОРУКУ Спремили су брдо сендвича за 19. април, али су и даље забринути: Мислиш ли да их имамо довољно? Можда за првих неколико стотина аутобуса!

НЕКАДАШЊИ ШЉУКИН ТЕЛОХРАНИТЕЉ ВОЗИО СА 1,9 ПРОМИЛА Станковић: Нисам много попио! Био сам на воћној дијети па мора да је због тога!

Сусрет у Сочију: Нуклеарни центар ускоро у Србији

ОРБАН ШАЉИВО О УВРЕДИ ТРИФУНОВИЋА НА РАЧУН МАЂАРА: Дали бисмо вам ми Мађаре, али немамо их довољно ни код куће!

Почели радови на „Турском току“ кроз Србију

blic.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
17°
Sat
19°
Sun
20°
Mon
17°
Tue