Забава

(ФОТО) БОКСЕРСКИ ШАМПИОН У МРЕЖАСТИМ ЧАРАПАМА И НА ШТИКЛАМА!

Бивши боксер Оскар де ла Хоја налази се на мети уцена због снимака секса које је у кухињи његове куће имао са "инстаграм моделима", а том приликом је Хоја био обучен у штикле и мрежасте чарапе.

СУКОБ ЂИЛАСА И ЈАНКОВИЋА! ВЕСНА ПЕШИЋ – „НИСМО НИ ЗА К…“

Златни дечак, како су звали током каријере Де ла Хоју, на снимку се види са једном плавушом и једном бринетом и користи кухињске елементе као сексуална помагала у својим перверзним играма.

Ово је само један у низу скандала некадашњег боксерског шампиона, пошто је већ имао великих проблема у афери са стриптизетом из Сибира Миланом Дравнел. Забављачица Милана фотографисала је и потом 2011. године пустила у јавност материјале на којима боксер у штиклама и женском мрежастом костиму го позира са црвеним рукавицама за бокс.

(ВИДЕО) ЛАЗУКИЋ ТВРДИ ДА ЈЕ ЖРТВА НАТАШИНОГ ПР: Ово је све платформа за неки нови новац, за неког новог Луку, за неку нову песму… ЈА САМ СВОЈЕ ОТПЕВАО! ЉУБАВ СЕ ПРОДАЛА ЗБОГ НОВЦА

Она је открила да је „златни дечак“ преварио супругу са њом, а он се касније правдао да је све починио под утицајем алкохола и дроге. Међутим, касније је сам признао да је био свестан свих баханалија које је починио у хотелу „Риц“ у Њујорку.

Оскар де ла Хоја освајач је златне медаље на Олимпијским играма, а у својим витринама има и 10 светских титула у различитим категоријама.

(ФОТО) ФОТОГРАФИЈЕ ДОКАЗ БРУТАЛНОСТИ Наташа на лицу има ПОДЛИВЕ, МОДРИЦЕ И ПОСЕКОТИНЕ

Извор: Република.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
21°
Fri
23°
Sat
26°
Sun
22°
Mon