Foto: FK Crvena Zvezda
Спорт

(ФОТО) БИО ЈЕ ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ НА СВЕТУ! Овако се Јужна Америка опростила од легендарног Шекија!

Од великог Шекуларца на Твитеру се опростила Америка Кали, колумбијски клуб за који је играо 1974. године и који сада прати више од 700.000 људи на овој друштвеној мрежи.

Нова иницијатива: Отворити границе између Србије, Црне Горе и РС

Одлазак Драгослава Шекуларца потресао је светску спортску јавност, не само домаћу, па су и инострани клубови чији је дрес носио опростили од мађионичара са фудбалском лоптом.

Легендарни Шеки преминуо је 5. јануара у јутарњим часовима, а траг који је оставио остаће неизбрисив и, како кажу бројни фудбалски великани, чувени ас живеће вечно.

(ВИДЕО) НАПЕТО У ЂАКОВИЦИ! Шиптари НА БАДЊИ ДАН не дају СРБИМА ДА УЂУ У ЦРКВУ!

Фудбал је почео да игра у својој Црвеној звезди 1955. године, док је од 1966. наредних 10 година провео у иностранству.

Од великог Шекуларца на Твитеру се опростила Америка Кали, колумбијски клуб за који је играо 1974. године и који сада прати више од 700.000 људи на овој друштвеној мрежи.

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ УБИЦА У БЕЛОЈ ЈАКНИ! Он је усмртио човека на Бановом Брду усред бела дана! Потрага широм Србије за Суботичанином (38)!

УЖАС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Пронађен леш мушкарца иза билборда на Савском тргу!

„Жалимо због смрти српског фудбалера Драгослава Шекуларца. Због свог умећа имао је надимак Бели Пеле“, пише на Твитеру Шекијевог клуба из Јужне Америке.

Дрес Санта Феа, такође из Колумбије, носио је нешто раније, од 1969. до 1971. године, а овај клуб се емотивно опростио од бившег играча и доста је пажње посвећено одласку друге Звездине звезде.

„У Београду је преминуо Драгослав Шекуларац, један од најбољих на свету у историји фудбала“, пише на Твитер профилу Санта Феа, уз омаж Шекију фотографијом са наведеним највећим успесима, клубовима за које је наступао и упечатљивим цитатима.

ЗА БОЖИЋ ДЕБЕЛИ МИНУС И МРАЗ, У УТОРАК И ДО -20, а ево када нам се враћа „топла“ нула! (ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА)

КО ЈЕ ЧАБА ДЕР, ПЛАЋЕНИ УБИЦА У БЕЛОЈ ЈАКНИ? Познат по ликвидацији новосадског криминалца! Пришао му маскиран вештачком брадом и шеширом, оверио га са 4 метка, па побегао НА БИЦИКЛУ!

У коментарима су се такође могла видети величања, посебно када је реч о Шекијевој техници и магији коју је приређивао на фудбалском терену, а која ће се заувек памтити. Такође, појавила се и фотографија куће у којој је живео у Боготи, у насељу Палермо, док је бранио боје клубова из колумбијске престонице.

Бројни опроштаји, како иностраних клубова, тако и водећих светских медија, довољно говоре да је смрт Драгослава Шекуларца ођекнула у сваком делу планете, као и да је наш Шеки био светска звезда. Јасно је да ће се његово име увек изговарати са највећим поштовањем.

(ВИДЕО) ДЕЦУ ХРАБРЕ ДА ПУШЕ, А СТАНОВНИЦИ ЖИВЕ ДУЖЕ ОД 100 ГОДИНА! Најчудније обичаје ћете видети у овом селу!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ОПАСНО! АМЕРИЧКИ ДЕСАНТНИ БРОД КРЕНУО КА ЦРНОМ МОРУ! Сумња се да носи НАОРУЖАЊЕ УКРАЈИНИ! Москва одмах реаговала!

(ВИДЕО) ПАЉЕЊЕ БАДЊАКА ИСПРЕД ХРАМА СВЕТОГ САВЕ: Окупио се велики број грађана, присутни и министри Дачић и Вулин!

ЧОВЕЧАНСТВО НЕМА ПЛАН ЗА ОДБРАНУ ОД УДАРА АСТЕРОИДА КОЈИ НАМ ПРЕТИ Морамо бити спремни на изненађења, последице ће бити КАТАКЛИЗМИЧНЕ!

КАКВА ЈЕ САДА ОВО ИГРА?! АМЕРИКА ИПАК ОСТАЈЕ У СИРИЈИ! БОЛТОН: Не повлачимо се док се Турска не обавеже да ће зауставити убијање Курда!

ПРЕД ОЧИМА ЗАПАДА НЕ МОЖЕМО НА БОЖИЋ У СВОЈУ ЦРКВУ! Срби из Ђаковице огорчени због шиптарског застраживања, али и ћутања западних амбасада!

извор: Alo

Оставите коментар