Foto: Privatna Arhiva
Србија Хроника

(ФОТО) БАРБАРА ВИТЕЗ ВИЂЕНА У МАЂАРСКОЈ?! Родитељима стигла фотографија, а ОВИ ДЕТАЉИ указују да би то могла бити она!

Барбара Витез (16), девојчица из Сенте која је 25. новембра 2016. године наводно пала с моста на Тиси, вероватно је жива. Њена фотографија, направљена негде у Мађарској, недавно се појавила на једном чету на друштвеној мрежи "Инстаграм".

То за медије тврде њени родитељи и приватни детектив Стеван Ђокић, кога је породица ангажовала да паралелно с полицијом води истрагу. Барбарин отац Ендре уверен је у то да је на фотографији његова ћерка, а препознао ју је по младежу на десном образу и ожиљку на челу. Он каже да је фотографија коју је добио кључни доказ да је његова Барбара жива.

„Скочили смо преко стола Куци и ја“: Умало туча током једног састанка у Бриселу

– Слика ми је недавно стигла из Мађарске и немам никакву дилему да је девојчица на њој моја Барбара – рекао је Ендре Витез.

– Познајем своје дете, то је њено лице, њене очи! Мало је мршавија, али то је она! Препознао сам је по младежу на десном образу и ожиљку на челу. Ваљда ја као отац најбоље знам да ли је то моја ћерка или није. Како ми речено, фотографија је скинута с неког чета на Инстаграму, на којем се сви дописују на мађарском. Један од учесника тог чета је и неки младић из Сенте. То не може бити случајно, сувише се тога поклапа у тој причи да би било случајност – прича он.

(ФОТО) КАРЛЕУША СТАВИЛА ТАЧКУ НА ПОРНО АФЕРУ! Огласила се из Кине и ПОСЛАЛА БРУТАЛНУ ПОРУКУ! НЕ МОЖЕ ВИШЕ ДА ИЗДРЖИ!

Наглашава да је одувек знао да његова ћерка те новембарске ноћи није пала у Тису.

– Није скочила у реку, није имала разлога да то уради. То говорим од првог дана јер сувише је нелогичности у причи оних који кажу да се удавила. А како је и зашто нестала, да ли је отета или је сама негде отишла, нека открије полиција. Сада у овој фотографији коначно имају конкретан траг. Нама остаје да не губимо наду, да верујемо да ће нашу Барбару пронаћи живу – наводи он.

(ВИДЕО 18+) ПОЈАВИО СЕ СНИМАК ГОЛЕ КАРЛЕУШЕ У КРЕВЕТУ: Овако се дива додиривала по телу па СВЕ СНИМИЛА ТЕЛЕФОНОМ! Запаљиво!

Тужилац Основног јавног тужилаштва Сента Мирко Гашовић категоричан је да нема нових сазнања о девојчици Барбари Витез, а сумња да полиција и Више јавно тужилаштво у Суботици имају нових обавештања. Гашовић сматра да су више у питању гласине које се проносе путем медија, него неки опипљив доказ да је она заиста виђена, односно да су се њене фотографије појавиле у чету на друштвеној мрежи „Инстаграм“.

Информације с наводно новим сазнањима, за које се не може са сигурношћу рећи да су веродостојне, подгревају мистерију трагичног догађаја који се пре нешто више од две године десио у Сенти.

– Чињеница да оно што ми знамо је да се девојка удавила у Тиси – рекао је Гашовић.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Ми немамо нових информација у том случају, а не верујем да их има Полицијска управа у Кикинди и Више јавно тужилаштво у Суботици. Ако је девојка негде виђена, питање је зашто се не јавља родитељима. По мом мишљењу, то су неосноване гласине и приче, које се проносе с времена на време, а могуће да их проноси и њен отац, пошто воли да се појављује у медијима, па је то вероватно у питању, када је реч о информацијама да је девојка негде виђена. Сумњам да је девојка игде била виђена. Коначно, ако је виђена, зашто ти људи нису јавили полицији, или ако је жива, зашто се не јави родитељима? Нажалост, то је један трагичан случај, који с времена на време привлачи пажњу медија – каже он.

ОТКРИВАМО! Осим специјалаца, са председником Русије у Београд долазе и они! Има их 15, од њих све зависи!

Директор Центра за безбедност, истраге и одбрану (ДБА), приватни детектив Стеван Ђокић, ког је породица Витез ангажовала у том случају, у изјави за „Дневник“ верује да је на мистеризоним фотографијама управо Барбара Витез.

Ђокић, искусни полицијски оперативац, каже су да су добили две фотографије. На једној је девојка преко чијег профила се појављује и друга девојка, за коју се претпоставља да је Барбара.

– Родитељи верују да је то она и препознају је по неким детаљима, на пример, ожиљку на челу – наглашава Ђокић за „Дневник”.

– Фотографије су добијене од наших пријатеља из Мађарске који су их послали и полицији и нама. Мађарска полиција, којој је наша полиција послала замолницу пре неког времена, проверава све. У питању је чет с „Инстрагама”, а дописивање је искључиво на мађарском. Барбарини родитељи су уверени у то да је то она. Због информација које свакодневно добијамо, у потрагу за Барбаром укључила се и мађарска полиција јер све говори да је она у тој држави. По нашим сазнањима, српска полиција је послала мађарској замолницу да сваки нови детаљ провере и верујем да ће та сарадња бити успешна – каже Ђокић.

(ФОТО) КАРЛЕУША МОЛИ ВУЧИЋА ЗА ПОМОЋ – ЗАУСТАВИТЕ ОВО ЛУДИЛО

Тинејџерка Барбара Витез из Сенте, ученица првог разреда Средње економско-трговинске школе, под неразјашњеним околностима нестала је 25. новембра 2016. године. По званичној верзији истражних органа, у коју њени родитељи сумњају, Барбара се оклизнула и с моста на Тиси између Сенте и Чоке пала у реку и утопила се, али њено тело, и поред опсежних потрага, није пронађено.

Кикиндска полиција, која води тај случај, утврђује да ли је на спорним фотографијама заиста Барбара Витез.

СТАМЕНКОВСКИ О ПОСЕТИ ПУТИНА: Поједини више мрзе власт него што воле Србију, вређају све људе који дочекују Путина

Полиција је испитала све околности нестанка Барбаре Витез, истражила све што је наложило Тужилаштво, сваки нови траг који добијемо детаљно је проверен, али и даље ништа са сигурношћу не можемо да кажемо. Добили смо фотографије за које су људи тврдили да је на њима управо Барбара и сада утврђујемо њихову веродостојност, рекли су незванично у полицији.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ГОДИШЊИЦА УБИСТВА ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА: Још се на знају имена убица и налогодаваца!

МУП упозорио: С лажних имејлова државних органа шаљу се дезинформације О ОВОМЕ!

Родитељи нестале девојчице из Сенте траже помоћ надлежних: Препознали Барбару на слици из Мађарске!

(ФОТО/ВИДЕО) ОВАКО НЕШТО НИСТЕ ДОСАД ВИДЕЛИ: Поларни медвед усликан како се шета по смртоносној руској подморници, а разлог је забрињавајућ

Kurir.rs/Dnevnik

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat