Фото: Република
Друштво Србија

(ФОТО) Бахатом возачу паук дигао „ламборгини“ у центру Београда: Ауто је добио за 18 рођендан, а возио га је 200 на сат!

Пре две године за 18. рођендан добио је несвакидашњи луксузни поклон - "ламборгини хуракан", а данас је овај татин син бахато паркирао своју моћну машину насред тротоара у улици краља Милутина у Београду. Ипак, само неколико минута касније "паук" га је подигао и однео.

– Нема заштићених. Показали смо да сваки возач који год аутомобил возио, уколико паркира непрописно, мора да одговара – рекао је директор Паркинг сервиса Андрија Чупковић.

ДА ЛИ ЋЕ БИТИ ГОРЕ? Захарова открила велику Обамину превару о „косовском референдуму“

Ту није био крај бахатости богатог младића. Од њега су радници „Паркинг сервиса“ тражили овлашћење о власништву над аутомобилом, будући да га није имао, сео је у аутомобил и покушао да побегне.

(ВИДЕО) СПЕЦИЈАЛЦИ ГА ОПКОЛИЛИ ПА ОБОРИЛИ НА ЗЕМЉУ: Овако је изгледало хапшење манијака из Београда који је напао девојку!

У том тренутку се спустила рампа, припадници „Паркинг сервиса“ су успели да га зауставе, након чега су позвали полицију.

Младић, како му пише на Инстаграм профилу, наводно живи у Београду, а тренутно тражи „посао“ са пуним радним временом.

Фото: Република

(ФОТО) ЦРКВА МАЛА ДА ПРИМИ СВЕ МЕШТАНЕ Цело Ђурђево плаче за убијеним кумом Гоце Тржан

„Богати црни пантер“, како себе зове на Инстаграму и даље качи снимке на којима се види да не излази из свог „ламборгинија“, ког је добио за 18. рођендан. Или је то сада можда само један у низу, јер се слика поред „зверова“ разних боја.

Судећи по објавама које качи на своје друштвене мреже, рекло би се да када није у свом скупом четвороточкашу, онда обилази луксузне кафиће и ресторане, салоне за одржавање аутомобила и свој дан завршава бурним проводом у фенси ноћним клубовима.

Путин и Макрон: Руско-француска хуманитарна операција изузетно успешна

Свој богати и раскошни живот није показао само на својим профилима друштвених мрежа, већ и две године раније. „Скупценом зверком“ , која је била изненађење приређено за њега, шокирао је све присутне званице, а и јавност.

Да подсетимо, овај дечко је у великој дискотеци славио пунолетство са стотинак другара и другарица, који умало нису пали у несвест кад су видели шта је он добио на поклон.

СРБИН УХАПШЕН У БЕРЛИНУ, кад видите шта је поседовао у тренутку хапшења, запитаћете се куда иде овај свет

Наиме, музика је ођедном престала, са плафона се спустила платформа, а водитељка је викала: „Да га возиш у здрављу!“

Фото: Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
29°
Tue
30°
Wed
31°
Thu
26°
Fri