Facebook
Регион

(ФОТО) АРСЕНАЛ У КУЋИ СЛИКАРКЕ: Спремала ликвидацију Баранина?

Заплењен хеклер, шкорпион, револвер, пиштољ нн марке, преко 2.000 комада разне пиштољске муниције....

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СМРТИ МЛАДЕ БОСАНКЕ У СИРИЈИ: Покушала је да побегне, а онда су је џихадисти ухватили и није јој било спаса!

Бар – Приватну предузетницу и сликарку Данијелу Кисић Петровић (65) ухапсила је полиција у недељу, након претреса њене породичне куће у барском приградском насељу Мировици где је пронађена већа количина оружја која није дозвољена.

Из извора блиских полицији, “Новости” сазнају да је хапшењем Кисић Петровић спречена ликвидација једног Баранина, чији идентитет за сада због оперативних радњи, полиција не саопштава. Полиција је такође, у присуству Кисић Петровић извршила претрес још једне њене куће која се налази код увале Утјеха, између Бара и Улциња.

ИСПОВЕСТ СВЕКРВЕ ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ У ПОЖАРЕВЦУ: Поред мртве снаје нашла сам два крвава ножа

Извор из полиције наводи да су поступајући по оперативном податку да се спрема ликвидација у Бару припадници барске полиције прибавили наредбу за претрес стана и других просторија које користе Кисић Петровић и њен син Кристофор Петровић (30).

-Претресом прве локације у барском насељу Мировица полиција је пронашла и одузела оружје за које грађани не могу имати дозволу и већу количину муниције оружја: хеклер са два оквира пуним муниције, шкорпион са три оквира пуна муниције, револвер пиштољ нн марке са седам комада муниције у њему, фантомку, лисице, гасни пиштољ, прибор за чишћење оружја, три печата и један штамбиљ за које се сумња да су фалсифификовани као и преко 2.000 комада разне пиштољске муниције, казао је за Новости тужилац Радован Ђуришић ПР Основног државног тужилаштва у Бару.

ВАТРЕНИ ОБРАЧУН КАО УСРЕД ДЕВЕДЕСЕТИХ: Мушкарац (27) убијен испред познатог београдског клуба, нападач у бекству

акође се сумња да Кисић-Петровић стоји иза два паљења возила у Бару као и постављање експлозива на кућу једног Баранина.

Данијела Кисић Петровић иначе је у жижи јавности годинама због бројних поднесених тужби против суграђана.

(ВИДЕО) ПОБИЛИ ИХ – ПА МРТВЕ ПРЕТРЕСАЛИ! СКИНУЛИ СУ ИМ ПРСТЕЊЕ, УЗЕЛИ ОРУЖЈЕ! Овако је изгледао шиптарски напад на караулу Кошаре!

Подсјећања ради, контраверзни бизнисмен Иско Бољевић након што му запаљено возило и радња на Утјехи гдје је имао штету преко 30 хиљада евра, у изјави је “нацртао” Кисић Петровић наводећи да полиција треба да испита по чијем налогу та жена ради.

(ФОТО) НИКАДА НЕ УКЉУЧУЈТЕ ОВАЈ УРЕЂАЈ У ПРОДУЖНИ КАБЛ! Можете да изазовете праву катастрофу, посебно зими!

У њиховом међусобном спору, она је презела део плаже на ували Утјеха чији је Бољевић био закупац годинама. Из полицијских извора, планирана ликвидација није била усмерена према Бољевићу

(ФОТО) ТВИТЕР СЕ УСИЈАО: Прште увреде између Бошка Обрадовића и Војислава Шешеља, бесни прави рат

Кисић Петровић има словеначко држављанство, а пореклом је из Бара.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПРЕДВИДЕО ТРАМПОВУ ПОБЕДУ И МАСАКР У ВЕГАСУ: И не слути ништа добро за 2018. годину!

У ХАГУ СМО ЗАВРШИЛИ ДА БИ ОПТУЖИЛИ МИЛОШЕВИЋА! Генерал Драгољуб Ојданић без длаке на језику!

(ФОТО) ТВИТЕР СЕ УСИЈАО: Прште увреде између Бошка Обрадовића и Војислава Шешеља, бесни прави рат

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
29°
Sat