Informer
Србија Хроника

ФОРЕНЗИЧАРИ ОТКРИЛИ НОВЕ ДЕТАЉЕ УБИСТВА: Јеленин леш имао „БЕТОНСКЕ ЦИПЕЛЕ“ да не би испливао!

Тело брутално убијене Јелене Марјановић (33) имало је "бетонске ципеле" да не би испливало из канала у Борчи!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Погледајте снимак СУРОВЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ власника подгоричке дискотеке

На основу положаја у води, леш је био савијен у стомаку, а руке и ноге су биле заглављене у муљу и оковане камењем, тврди Роберт Кајслер, Србин са Флориде, који се обратио државној полицији у граду Тампа на Флориди и тражио да се ураде анализе фотографија са канала у Борчи.

У извештају, наводи да је тело изронило на површину воде тек када је ватрогасац свом тежином стао на њега!

– Леш је испливао када ватрогасац није успео да прескочи канал. Он је упао у воду и случајно га нагазио, после чега је тело испливало. Ватрогасац је видео патику с друге стране канала и покушао је да га прескочи да би је дохватио. Када је тело испливало, сви су били шокирани призором. Јелена је била савијена у стомаку, а руке и ноге су јој биле заглављене у муљу и оковане камењем. Лежала је лицем окренута надоле, заривена у блато. Убице су биле немилосрдне док су је заривале у земљу. Утврђено је да су често обилазили место злочина и проверавали да ли све тече по плану! – наводи се у новом налазу америчких форензичара.

(ВИДЕО) ПОЛИЦАЈАЦ БРУТАЛНО ПЕСНИЧИ ДЕВОЈКУ У ГЛАВУ: Узнемирујући снимак пребијања НА ПЛАЖИ разбеснео јавност у САД!

Леш је ноћу бачен у канал, јер су убице утрошиле много времена на његово намештања у води како не би испливало на површину.

Informer

АЛАРМАНТНО: ЕКСТРЕМИСТИ У РАШКОЈ ПУЦАЈУ ИЗ ПРИВАТНИХ ТОПОВА, ДРЖАВА ЋУТИ!

– На основу фотографија је уочљиво да леш није само одбачен, већ да је после злочина утрошено силно време за намештање у каналу. На основу коже, највише на табанима и длановима, где је најдебља, по наборима и боји се оцењује колико је леш провео у води. Јеленине личне ствари, горњи део тренерке, гумица за косу, телефон и патике, намерно су побацани, с намером да леш буде нађен. С десне стране канала је насип којим је жртва наводно, трчала и ту је нађено највише њених личних ствари. С друге стране канала је брисан простор, њиве које воде до асфалтираног пута и на том делу је бачена само једна патика. Полиција не би нашла леш да на тој локацији нису биле побацане њене ствари. Питање је зашто је неко потрошио толико времена на намештање леша у води, а касније је намерно побацао њене ствари, с намером да тело буде откривено. Бизарни потези, слични овом у Борчи, предузимају се углавном када главни актер злочина хоће себи да осигура алиби или када се првобитни план не одвија како треба – објашњавају стручњаци.

Роберт Кајслер објашњава да је вештачење на Флориди урађено на његов лични захтев, искључиво на основу материјалних доказа и фотографија са канала у Борчи.

КО КУПУЈЕ СРПСКЕ КУЋЕ ПО ЛЕСКОВЦУ: Ове људе нико никад није видео, а искеширају по 160.000 евра за једну некретнину

– Постоји добар разлог због којег сам се умешао у случај. Сматрам да треба покренути ново вештачење и објавити резултате да би јавност у Србији и шире сазнала да је Јелена прво мучена, да се над њом иживљавало више особа и да су је убице на крају бациле у каннал. Првобитни план је био да је баце у канал, јер су претпоставили да је тамо нико неће наћи. Међутим, касније је та замисао измењена, па је одлучено да се прикаже да је она, наводно, жртва манијака. Ово вештачење је реално. Јелена у Србији заслужује ново вештачење, а јавност истину – каже Кајслер на крају разговора.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русија спремна за дијалог, без обзира на непредвидљивост Трампа

ПРИЈАТЕЉИ ИЗ ДЕВЕДЕСЕТИХ: Како је ликвидирани Милорадовић постао сарадник Луке Бојовића

(ВИДЕО) Хероји са Кошара и Паштрика у Доњецку: Ако не знаш на чијој страни треба да се бориш погледај чија деца гину

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
28°
Fri
18°
Sat
20°
Sun
17°
Mon