Pixabay
Србија Хроника

(ВИДЕО) ФИЛМСКА ПЉАЧКА У НОВОМ САДУ! БАНКАР КРАО СА РАЧУНА КЛИЈЕНАТА, ПА ПОБЕГАО У ЦРНУ ГОРУ: Скидао помало па узео чак ПОЛА МИЛИОНА ЕВРА!

Банкар Д.Д. (42), ухапшен је у великој акцији полиције због сумње да је са рачуна клијената украо више од 500.000 евра!

ПОХОТНА НАСТАВНИЦА АНДРЕА: Муж ушао у кућу и ЗАТЕКАО ЈЕ У КРЕВЕТУ СА УЧЕНИКОМ ОД 15 ГОДИНА!

Наиме, Новосађанин Д.Д. се терети да је у последњих седам година, са девизних рачуна клијената једне банке, мало по мало скидао новац. Водио је рачуна да износи буду увек мали, скоро неприметни.

Међутим, за 7 година он је узео чак пола милион евра! Осумњичени је уз кривичну пријаву приведен надлежном тужилаштву.

– Далибор је био шеф експозитуре једне банке, која је била у згради „Спенса“ у Новом Саду, али је недавно исељена одатле. Он је од 2010. године пратио стање на девизним рачунима штедиша и бирао клијенте који су имали доста новца. Помоћу фалсификованих налога за исплату скидао би са рачуна мање суме, до 100 евра највише, како би штедише помислиле да је у питању нека накнада или провизија банке – прича наш извор.

Ове крађе, каже он, расветљене су тек пре три месеца, након што је један клијент приметио да му је неовлашћено скинут одређени износ са рачуна, па је почео да се распитује у банци.

Полемике више нема: Рађају се оружане снаге у униформама Републике Српске

– Далибор је посумњао да ће се наћи на мети истраге, па је дао отказ и побегао у Црну Гору пре него што је утврђена његова кривица. Тек пошто је истрага завршена, утврђено је да је Далибор украо укупно 538.499 евра, али кад су инспектори кренули да га ухапсе, сазнали су да није у Србији – објашњава наш извор.

За Далибором није одмах била расписана потерница, због чега је вероватно помислио да је безбедно да се врати у Србију после неколико месеци.

Међутим, чим се у понедељак појавио у Новом Саду, лоциран је и ухапшен.

– Тек треба да се утврди на шта је осумњичени трошио украдене паре и да ли је ишта од тог износа преостало. Банка је у међувремену обештетила клијенте, па ће по свему судећи приватном тужбом тражити од Далибора да тај новац надокнади – наводи наш саговорник.

(ФОТО/ВИДЕО) Вербални сукоб Лаврова и Џонсона

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОТКРИВАМО ПРЕТЊЕ „ТОРЦИДЕ“ Хрвате хулигане чекају вешала!

Оружана пљачка Поште у Звечану: Однето између 600 и 800 хиљада динара

ЈЕРЕМИЋ ЈЕ НЕНАДАМАШНИ ИДИОТ! НАТО Вук опет ИСПАО ГЛУП, и даље му се привиђа чишћење снега у Москви због Вучића!

ТРИ МИЛИОНА СРБА ЖИВИ НА АДРЕСИ БЕЗ БРОЈА! Ово прави озбиљан проблем Хитној помоћи, поштарима и локалним самоуправама!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
28°
Sat