Printscreen
Друштво Србија

ФИЛМСКА ОСВЕТА РАДЕТА ЂУКИЋА Албанци су му убили ћерку, а онда је он решио да им пресуди! Отишао је у судницу, извадио пиштољ и кренуо да решета!

Тог 2. септембра 1975. године, Бранка је пошла да се упише у четврти разред гимназије у Пећи.

ВУЧИЋ: Даћемо све од себе да сачувамо мир, али НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ПОГРОМ И ПРОТЕРИВАЊЕ НАШЕГ НАРОДА НА КиМ!

Бранка Ђукић (18) из села Метеха код Плава настрадала је на стравичан начин када су двојица Албанаца покушала да је силују, а када им то није пошло за руком, кукавички су пуцали несрећној девојци у главу! Прича о њој већ годинама се преноси и леди крв у жилама свакоме ко је чује.

Тог 2. септембра 1975. године, Бранка је пошла да се упише у четврти разред гимназије у Пећи. Истог дана по подне вратила се аутобусом на Чакор и, пошто је аутобус саобраћао само до врха планине, један део пута морала је да пређе пешице.

(ФОТО) ЧИТАВА СРБИЈА ШЕРУЈЕ ОВУ СЛИКУ ИЗ КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА: Докторка Даница дошла да оперише у овоме! А тек коментаре на Фејсу да видите

Ту су је пресрели Рустем Х. и Гани К. из околине Пећи и покушали да је силују. Успела је да им се отргне, пљуне једног од њих и лупи му шамар, али су јој они, док је бежала, пуцали и погодили је у главу.

Када су видели шта су учинили, двојица Албанаца је у паници побегла и оставила несрећну девојку. Игра судбине је хтела да сутрадан том стазом прође управо Бранкин отац, Раде, који је пошао ка Пећи да тражи своју мезимицу. Подигао ју је и на рукама однео кући.

Рустем Х. и Гани К. нису порицали кривицу, признајући да су хтели да је силују јер је Српкиња, а од њиховог признања и језиве смирености на суђењу, сви су се следили.

(ВИДЕО) ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД УМКЕ, ЗАТВОРЕН САОБРАЋАЈ КА ОБРЕНОВЦУ: Жена пешак погинула у близини фабрике картона, мушкарац тешко повређен

ФИЛМСКА ОСВЕТА РАДА ЂУКИЋАБранка Ђукић је трагично настрадала дјевојка, коју су покушали да силују, а потом и убили…

Posted by Принцип on Friday, 29 September 2017

Дрецун открио делове поверљивог извештаја: Официри ОВК знали за трговину органима, преносили делове тела на аеродром!

Последњи дан суђења био је 4. децембра 1975. године. У тренутку кад је адвокат једног од оптужених у завршној речи затражио ослобађајућу пресуду, Раде Ђукић, који је до тада ћутке пратио процес, извукао је пиштољ који је у судницу унео сакривен испод појаса и са два метка убио Рустема Хасанметаја, који је пуцао у његову Бранку. У том тренутку се његов саучесник бацио на колена и само брзом реакцијом полиције, он је преживео.

Када су га ухапсили, Раде је полицајцима рекао:“ Пазите да не убијете некога, метак је још у цеви“, мислећи на свој пиштољ, јер, према речима оних који су га познавали, засигурно му је намера била само да освети смрт своје ћерке, а не да повреди неког недужног.

(ФОТО) Овако сада изгледа монстроузни силоватељ Пикасо из Н. Сада који је на слободи: Откривени стравични детаљи о њему!

Прича каже д аје приликом хапшења мирно рекао: „Другачије нијесам могао“, а касније се испоставило да се за ову освету дуго спремао, па је чак и смршао да би пиштољ могао да сакрије испод ребара.

Иако је пресуда за свиреп злочин над Бранком већ била донета, 15 година строгог затвора за убицу, а 13,5 година за саучесника, судија је због новонастале ситуације обуставио процес против Рустема.

Првостепени суд квалификовао је ово дело као „убиство из безобзирне освете“ и одредио му казну од осам година затвора, али је Врховни суд Црне Горе прихватио захтев одбране да се Ђукићу суди за „обично убиство“, па је осуђен на пет година.

Данас је велики чудотворац Александар Невски: Обавезно ово урадите ако желите здравље за вашу породицу!

Уследила је петиција са потписом 75.000 грађана, тражећи његово ослобађање, а адвокати из Београда, Вељко Губерина и његов сарадник Милан Вујин прихватили су се одбране и то бесплатно.

Бранкини посмртни остаци пренети су 25. августа 1991. године у Спуж, где и данас почива, а поред успомене на њу, све ове године живи прича о њеном достојанству , поносу и чедности на коју није дала ни по цену живота.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русија: А шта ако наше подморнице испливају на обали Америке

ВУЛИН ОДУВАО РАМУША: Војска Косова да иде у Сирију, па косовски Албанци су већ тамо као терористи ИД!

(ФОТО) УЖАС У ЛЕСКОВЦУ: Жена се бацила под воз, полицајци скупљају РАСКОМАДАНО ТЕЛО

(ВИДЕО) БОСАНАЦ ОБОРИО СВЕТСКИ РЕКОРД За само 25 секунди ГЛАВОМ РАЗБИО 90 БЛОКОВА

alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri