Спорт

ФИФА ДОЗВОЉАВА УСТАШТВО И СЕПАРАТИЗАМ, А НАВОДНО ЈЕ ПРОТИВ ПОЛИТИКЕ?

Док Србија бива редовно кажњавана због величања својих хероја на трибинама или борбе за очување српског Космета, очигледно је да светска фудбалска федерација, декларативно одлучна у борби против политике у спорту, свашта дозвољава на самом терену!

СМЕХОТРЕСНО: КИМА МАЊЕ ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ПРАТИ У ИНОСТРАНСТВО, НЕГО МИЛА ДО ФРИЗЕРА!

Тако предстојећи Мондијал у Русији прате већ бројне афере са политичким злоупотребама, а нама је свакако најинтересантнија она из суседства, где су Хрвати пут првенства кренули са заставом из Олује, симболом прогона и геноцида над Србима!

МРЗИМ РАТ! Потресна исповест српског фудбалера: Као беба протеран у Олуји, у НАТО бомбардовању гледао ЛЕШЕВЕ, а сада игра на Мундијалу!

Овај пример, међутим, није усамљен – тако је швајцарски фудбалер Ђердан Шаћири “поставио” грб терористичке квази творевине Косово на копачке, како би промовисао ову “државу” и посебно провоцирао наше репрезентативце, али је реакција поново изостала.

УБИСТВО КОЈЕ ЈЕ ПОТРЕСЛО СФРЈ: Раду Ђукићу Албанци су хтели да силују ћерку, а затим СУ ЈЕ УБИЛИ! Усред суднице извадио је пиштољ и ИЗРЕШЕТАО УБИЦУ!

Да се не тичу баш сва “жмурења” ФИФЕ само нас, показује и понашање светске звезде Леа Месија, који је одбио да поведе свој тим на пријатељски меч са Израелом, наводно истичући да не жели да играју против оних који убијају децу.

(ВИДЕО) ОЧЕВИДАЦ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ НА ДИВЧИБАРАМА: Само је нешто пукло, ДЕЧАК ЈЕ ОСТАО ДА ЛЕЖИ, А АУТОМОБИЛ ЈЕ ОДЈУРИО!

Касније су, додуше, Аргентинци покушавали да објасне да су тај сусрет отказали због претњи смрћу.

ЉИЉАНИ СУ ЛЕКАРИ РЕКЛИ ДА ЈОЈ ЈЕ ДЕТЕ УМРЛО 45 МИНУТА ПОСЛЕ ПОРОЂАЈА, А ОНДА ЈЕ ДОШЛА ДО ОВОГ ДОКУМЕНТА: Пакао је кренуо када сам стигла у болницу! Знам да ми је дете живо и да је међу нама!

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕУФОР ПОТВРДИО: Британски војници стижу у БиХ

НАВЛАКУША! Ево како СББ ВАРА КЛИЈЕНТЕ! Обећају бесплатан ХБО, па га закључају!

УПОЗОРЕЊЕ! Манијак поставља препреке на путу, па кад наиђу девојке, упада им у кола: И то није једино стравично упозорење за Београђанке

(ФОТО) Ја се зовем Ивана, а тата ме зове злато… Сећате ли се девојчице која је певала са ЧОЛОМ? Ево како данас изгледа и чиме се бави

Прва реакција Русије на састанак Трампа и Кима: Ђаво је у детаљима

(ВИДЕО) Бака отворила гепек, а из транспортера за псе су изашли њени унуци: Шокантан снимак узнемирио грађане

Вучићево писмо Путину

Оставите коментар