Printscreen
Политика Србија

ЕВРОПСКА УНИЈА НАС СВЕ ОТВОРЕНИЈЕ ЗАЈЕБАВА! Еулекс: Отмица Ђурића је океј!

Мисија ЕУ на Косову властима у Србији послала допис у коме каже да је утврђено да је сила примењена на Ђурићу била оправдана и законита!?!

Европска мисија Еулекс на Косову званично је утврдила да је брутална отмица директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића, који је 26. марта у Косовској Митровици дивљачки ухапшен и мучен, „сасвим оправдана и законита акција косовске полиције“!?!

ХОРОР У СТАРИМ БАНОВЦИМА: Мушкарац (65) заробио девојчицу (14), данима је силовао и све снимао

Мисија ЕУ у јужној српској покрајини надлежним властима у Београду послала је допис у којем наводи да су специјалци РОСУ радили по налогу власти из Приштине и да су, због ‘отпора’ на који су наишли у Косовској Митровици, применили ‘легитимну и одговарајућу силу’!?! Да скандал буде још већи, Еулекс у овом документу признаје лажну државу, такозвану ‘Републику Косово’ иако би по Резолуцији 1244 Савета безбедности УН, али и по одлукама ЕУ о оснивању ове мисије, морао да буде статусно неутралан!

ИМА ЛИ КО НОРМАЛАН:ДРЖАВА ФИНАНСИРА АЛБАНСКУ ПРОПАГАНДУ, А СПОМЕНИЦИ ХЕРОЈА ПРОПАДАЈУ!

„Сам је крив за све“

У документу мисије Еулекс, до кога су дошли уредници Информера,  чак се тврди да је Марко Ђурић сам крив за све, односно да је он тај који је испровоцирао акцију РОСУ (!?!).

(ВИДЕО) Огласила се девојка чије је поруке Наташа наводно нашла у Лукином телефону: Ово је права истина о мом и Лазукићевом односу!

– Косовска полиција је обавештена од стране Владе Републике Косово да је Ђурић имао забрану уласка на територију Републике Косово. Упркос забрани уласка, доказано је да се г. Ђурић налазио на територији Републике Косово. Косовска полиција је у оквиру својих овлашћења и правних надлежности предузела мере у правцу имплементације одлуке Владе. Током имплементације одлуке Владе Републике Косово, косовска полиција се сусрела с препрекама и отпором и била је принуђена да користи легитимну, одговарајућу и пропорционалну силу у имплементацији исте – дословце пише у допису Еулекса који је Београду достављен и на енглеском и на српском језику.

Ђурић није се јуче оглашавао овим поводом, а у Владиној Канцеларији за Косово и Метохију за наш лист кажу да је он већ раније изнео своје мишљење о Еулексу.

СПРЕМА СЕ ЧИСТКА КОД НАПРЕДЊАКА, ЛЕТЕ СНС ШЕРИФИ: Умислили да су јачи од Вучића

– Ово најбоље потврђује раније изнет став директора Марка Ђурића да је Еулекс најгора мисија у историји Европске уније – истичу у овој институцији.

Казнити одговорне

Милован Дрецун, председник скупштинског Одбора за Косово и Метохију, коментаришући ове наводе, каже да посао мисије Еулекс никако није било каква примена силе.

Кристина Беквалац – Рекла сам јој: Завршићеш као Ксенија Пајчин, човек је луд! Први пут проговорила сестра Наташе Беквалац

– Еулекс је оваквим ставом изашао из оквира својих надлежности, пошто се на Косову налазе по Резолуцији 1244 Савета безбедности Уједињених нација. Они немају право да Косово третирају као некакву државу. За овакав скандалозни став неко мора да одговара! Друго, мисија Еулекса се на овај начин компромитовала, јер она мора да буде непристрасна. Уместо тога, Еулекс је једностран и подржава Албанце у најстрашнијем насиљу над Србима – подвлачи Дрецун.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ово је српски ПВО: Хиљаде људи на приказу наоружањаДРАМА У ПОРОДИЦИ КАРАЂОРЂЕВИЋ Српска принцеза нестала у Њујорку

Снажна порука председника Крима: Ко има мозга, одустаће од силе против Русије

Лука Лазукић први пут о Дачи и Љуби, одласку у затвор, зашто и даље носи бурму, и борби за старатељство над ћерком Катјом

(ВИДЕО) Како је Чкаља пре 30 година опевао живот у Србији: Насмејаће вас до суза и уверити да се ништа није променило!

Русија о одлуци Северне Кореје: Лопта је у дворишту Америке

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
22°
Mon
22°
Tue
22°
Wed
18°
Thu