Друштво Србија

ЕВО ЗАШТО МУСЛИМАНСКИ ЕКСТРЕМИСТИ ПРЕТЕ ТАМАРИ ЂУРИЋ: НЕВИЂЕНА МРЖЊА!

Мега популарни репери Buba Corelli i Jala дочекани су на популарном Ташмајдену уз еуфорију и као регионалне звезде, а вриску одушевљених фанова, на жалост, нису могли утишати ни спорни стихови и моменти из спота “Борба” где се јасно види порука “Убиј Србина”.

ЈЕЛ ТО ПОЛИТИКА: БЕЧИЋЕВ ПАРТНЕР ПРОМОВИШЕ ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ!

Додуше, оваква аутошовинистичка пракса није нова, имајући у виду да Дина Мерлина, који је слао србомрзачке поруке годинама, одушевљени Београђани дочекују као брата, али и еуфорију о којој сведочи једна телевизија са националном фреквенцијом која је снимила готово получасовни документарац о њима, као “кул момцима” где им се лик и дело величају у получасовној снимљеној форми.

СРБИ, АКО НЕЋЕТЕ ДА СЕ НЕРВИРАТЕ, НЕ ЧИТАЈТЕ ОВО: Овако је трећи Албанац из швајцарске репрезентације коментарисао Џакин и Шаћиријев скандал

Ово популарном двојцу није први испад такве врсте, имајући у виду да је на њиховом званичном јутјуб канлу, на снимку под називом “Терористички чин који је изазвао српско-муслимански рат у YУ” остављен коментар следећег садржаја: „Мафијашу, је*о те српски отац, читав живот само г*вна једете, СВЕ СУ СРБЕ ВЈЕШАЛИ НА ВРБЕ“, да би исто био уклоњен неколико сати пред најављени концерт у Београду! (погледајте скриншот).

КРВАВА ОСВЕТА: После 26 година откривено ко је убио Кнелета!

Против шизофреног дочекивања србомрзитеља „са сољу и погачом“, глас је дигла ни мање ни више, него старлета Тамара Ђурић, али је њен крајње објективни коментар дочекан на нож, уз салве претњи и увреда.

ЦРВЕНИ ТЕРОР: ЕВО ЗАШТО ЈЕ СИН ЧУВЕНОГ ВОЈВОДЕ ОСУЂЕН НА 10 ГОДИНА!

Она је приметила да би у оквиру „српског патриотизма између Ахмеда и Стојана био изабран Ахмед који је постао познат по рецитовању њему омиљених стихова Србе на врбе“ и између осталог, како због једног „инстант хита заборавимо како нам се деда зове“.

Убрзо су се фанови овог састава, који нису штедели Ђурићеву, већ су је уместо аргумената, засули најсуровијим претњама, не бирајући реча у одбрани „лика и дела“ оних који би у име уметности волели да виде Србе на врбама.

АФРИЧКИ НОВИНАР ИЗБЛАМИРАО ПЛЕНКОВИЋА: Шта је то Хрватска?

Сама Ђурићева, позната по учешћу у једном ријалити програму где је најавила да ће целу зараду донирати деци у Звечанској, по чему је јединствена, не посвећује превише пажње овим претњама.

Она ексклузивно за говорисрбија.рс каже да је очигледно да смо пацифистички народ који је отворен за све и да први праштамо, али да неке ствари не може да разуме.

ОРЛОВИ, СПРЕМИТЕ СЕ! Ово је састав Бразила за окршај са Србијом! Одредили и новог капитена!

– Ипак, срамота је да нас у 21. веку овако вређају и да немају елементарно поштовање према живима, а камоли мртвима и да својим ставовима пропагирају тако нешто, односно да се хвале ужасним дешавањима која никоме нису донела ништа добро – каже популарна старлета за наш портал и додаје да такве ствари не биле смеле бити јавно пропраћене и подржане, попут спорног концерта на Ташмајдену.

Ђурићева истиче да се није уплашила претњи, јер су „правда и истина на њеној страни, а то је најјаче оружје цивилизованог народа“.

ВАСПИТАЧИЦА МИ ЈЕ ПРЕТУКЛА БЕБУ! ЈЕЗИВЕ ОПТУЖБЕ МАЈКЕ ИЗ ПАРАЋИНА: Отишла сам по дете, а затекла је у модрицама и подливима! А ОНДА ЈЕ ДАЛА ШОК ОДГОВОР!

– Да би разумели моју критику, потребан је само елементарни интелект. Ипак, ја нисам нешто плашљива, што се види и по томе што сам за сада једина и прва осудила такав вид понашањ и увек ћу – каже Ђурићева, која верује да је корен мржње у региону према Србима – комплекс.

На питање зашто ми овакве појаве, или рецимо, Мерлина, дочекујемо са одушевљењем, док регион мрзи, например, Цецу, она каже:

– Рекла бих да мрзе и Цеу и Србе само зато што они нису на нашем, односно Цецином месту .

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НАЈСТАРИЈИ РОБИНЗОН (82) НА СИЛУ ОДВЕДЕН СА СВОГ ОСТРВА: Једина жеља му је била да умре на месту на којем живи сам, већ 30 година! Ево како је себи створио рај!

(ВИДЕО) НАПАД МИГРАНАТА НА ХРВАТСКУ ГРАНИЦУ УЗ ПОВИКЕ АЛАХУ ЕКБАР

СЕРГЕЈ ТВРДИ ДА БРАЗИЛЦИ ИМАЈУ СЛАБОСТИ: Већ смо једном исфрустрирали Бразил!

СКАНДАЛ! И РАМА СКУПЉА ПАРЕ ЗА ЏАКУ И ШАЋИРИЈА: То је захвалност за све што су урадили за нас!

ВУЧИЋ МУРУ: Србија не пристаје на понижења

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun