informer.rs
Србија Хроника

ЕВО ЗАШТО ЈЕ ЗОРАН ПАО НА ПОЛИГРАФУ! На ДВА КЉУЧНА ПИТАЊА у вези са Јелениним убиством је СЛАГАО!

Осумњичени је безуспешно покушао да слаже инспекторе кад су га упитали да ли је он усмртио Јелену, као и да ли је неко од чланова породице Марјановић учествовао у ликвидацији.

Зоран Марјановић (39), осумњичени за брутално убиство супруге Јелене Марјановић (33), пао је на полиграфу, и то на кључним питањима која се односе на монструозни злочин у Борчи.

Како Српски телеграф сазнаје, Марјановић је након хапшења поново ишао на полиграфско тестирање, а његови одговори само су још више поткрепили сумње полиције да је учествовао у ликвидацији певачице.

– Осумњичени Марјановић је мирно и сталожено одговарао на питања која су му постављана. Међутим, кад су га инспектори упитали: „Да ли сте ви убили Јелену“, збунио се и више није био искрен. Одговорио је негативно, али га је детектор ухватио у лажи. Исти случај био је и с питањем: „Да ли је неко од чланова ваше породице умешан у убиство.“ Марјановић је поново слагао – прича извор из истраге.

Према његовим речима, иако се полиграфско тестирање не узима као доказ на суду, оно ипак показује да се заједно са чврстим доказима који су прикупљени у истрази Марјановић може довести у везу с бруталним злочином који је узнемирио и потресао јавност.

Према досадашњим информацијама, претпоставља се да је Јелена Марјановић убијена у кући, а потом бачена у канал у Борчи, иако супервештачење др Зорана Станковића показује супротно.

– Иако се помињало да је певачица после злочина била умотана у тепих, утврђено је да су је нападачи ипак ставили у јорган – прича извор из истраге.

– Да је Марјановић учествовао у убиству супруге, утврђено је на основу ДНК трагова, као и трагова блата пронађеног на његовим панталонама, које се поклапа с оним с лица места. Он је, како се претпоставља, пао и на претходним полиграфским тестирањима, али се то крило од очију јавности да би полицајци наставили несметано да раде и прикупљају доказе – додаје наш саговорник.

Хапшењем Марјановића случај и даље није у потпуности разрешен, а полиција трага за његовим саучесницима јер он, како се сумња, није могао сам да изврши злочин и уклони трагове.

 

Стигао пакет с гардеробом

Зоран Марјановић је у притвору већ 10 дана, а у Окружном затвору, осим петорице бранилаца које је ангажовао, посетили су га отац Владимир и брат Милош. Посету је најавила и Зоранова девојка Зорица, која је на друштвеним мрежама основала групу за подршку Марјановићу.
– Зоран је добио пакет са гардеробом и цигаретама – каже извор.

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАН ОДЛУКЕ! Данас пресуда Капетану Драгану – КЕПА НА СИЛУ ОСУЂУЈУ НА 20 ГОДИНА РОБИЈЕ!?

„Мигови“ слећу па долази Шојгу

У Русији представљен концепт „летећег аутомобила“ (ВИДЕО)

Додик: Мешање Русије вештачки надувано

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
29°
Sat