Foto: Fotomontaža, Instagram
Србија Хроника

ЕВО ЗАШТО ЈЕ ПОП ЈОРДО ОЦИНКАРИО ПОЖЕШКЕ ДИЛЕРКЕ: Свештеник се у ћелији молио да га жена не остави

Свештеник Јордовић све време страховао да му супруга неће опростити што је водио буран љубавни живот и што је за згодне мајку и ћерку пристао да превози наркотике.

МЛАДИ МИЛИЈАРДЕР (32) ИМА ПЛАН ДА ЖИВИ ВЕЧНО: Платио 10.000 долара да га убију и аплоудују мозак на интернет!

Свештеник Милан Јордовић, који је са вероучитељем и трансвеститом Зораном Маринковићем ухапшен крајем фебруара под сумњом да је за Светлану и Ану Попадић превозио 27 килограма сканка с Косова, откад је у притвору све време је у страху да га супруга не остави.

Како сазнајемо, Јордовић се није толико плашио затворске казне, већ му је једино стало да због избијања афере не остане без породице и супруге.

Имају сина

– Поп је свакодневно у притвору пратио шта новине пишу о њему и шверцу сканка и знао је да све то чита и његова супруга. А ту се свашта могло прочитати и све је углавном било тачно. Поп Јордо је све време бринуо како ће његова жена да реагује након што је сазнала за његов тајни живот. Није се превише плашио да објасни како је дошло до тога да превози дрогу, већ је страховао од њене реакције због сазнања да се швалерисао и да је имао буран љубавни живот. У ћелији се сваког дана молио да га супруга не остави – каже извор Курира из истраге.

(ВИДЕО) ЗЛАТНА ГРОЗНИЦА ТРЕСЕ СИБИР! Авион је јуче испустио ТРИ ТОНЕ ЗЛАТА, мештани кренули да се ОБОГАТЕ!

FOTO: INSTAGRAM

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ОГЛАСИЛА СЕ БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕНА ДЕВОЈКА: Људи не знају у каквом сам страху живела!

Управо због тога Јордовић је био спреман на сваку сарадњу, па је на саслушању све детаљно признао.

– Зоран ме је позвао и рекао ми да треба негде да га возим. Потом ми је рекао да је упознао Ану, да су она и њена мајка Светлана имућне и да су му предложиле да одрадимо посао за њих. Требало је да превеземо лекове за рак, који су скупи, уз накнаду од 5.000 евра. Питао сам га да то можда није дрога, али ми је одговорио да не зна. После неколико дана ми је признао да је ипак дрога – испричао је Јордовић.

„МАРКО ЈЕ ПРИМИО ПРВИ МЕТАК“ Исповест сестре програмера рањеног у КРВАВОМ ПИРУ у Рузвелтовој

FOTO: INSTAGRAM

ШОКАНТНО! ШЕШЕЉ ИЗНЕО ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ: Томислав Николић је покрао Титово благо!

Сви у истој згради

Полицији је све до детаља признао и осумњичени вероучитељ Зоран Маринковић, а обојица су склопила нагодбу с тужилаштвом, по којој ће бити осуђени на годину дана кућног затвора. Иначе, њих двојица се и даље налазе у притвору у Чачку, а у истој згради, неколико ћелија даље, налазе се Светлана и Ана Попадић, за које су превозили наркотике.

Адвокат:

СВЕТЛАНА НИЈЕ БОГАТА

ОТКРИЋЕ ИНСПЕКТОРА О УБИСТВУ ПЕВАЧИЦЕ Јеленин убица био до кукова у води!

Адвокат Славко Петрић, који брани Светлану Попадић, каже за Курир да ће уложити жалбу на решење о одређивању притвора. Он тврди и да мајка и ћерка не поседују богатство, као и да се оне „добро држе у притвору“.

– Од шест аутомобила који су одузети приликом хапшења и који вреде укупно свега око 20.000 евра, само један је Светланин, „ситроен берлинго“. Ниједан од њих нема дупло дно. У кући, коју она дели с мужем, пронађено је око 1.000 евра – каже Славко Петрић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дачић: Не можемо да тргујемо Косовом и Метохијом; Док су социјалисти владали, фабрике су радиле

ВУЛИН О ГОДИШЊИЦИ КОСОВСКОГ ПОГРОМА: Правде за Србе нема!

Лавров: Западна пропаганда је све примитивнија и безобразнија

ШЕШЕЉ: Зорана мора у затвор, а надлежни нека ме повуку!

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Mon
26°
Tue
25°
Wed
21°
Thu