printscreen/pink.rs
Политика Србија

Ево шта Жељко Митровић спрема Бошку Обрадовићу испред ТВ Пинк!

Власник ТВ Пинк Жељко Митровић, поручио је на Твитеру лидеру СзС Бошку Обрадовићу шта га очекује у суботу.

МИЛО ИЗДАО СРБЕ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ КОЈИ СУ СЕ БОРИЛИ ЗА КОСОВО! Војници који су бранили народ од НАТО агресије иду на Тачијев суд! Постигнут договор!

Власник ТВ Пинк Жељко Митровић, поручио је на Твитеру лидеру СзС Бошку Обрадовићу, који планира да у суботу доведе демонстранте испред те телевизије, да му припрема специјално изненађење…

Шта се крије иза СТРОГО ЧУВАНЕ ТАЈНЕ на Космету! Лазански открива зашто се убијају војници Кфора! Број самоубистава строго чувана тајна

– Бошкић, да не би било да се нисам добро припремио, за тај твој трактор са го*нима, што у Београд довози сељачина попут тебе, одговорићу адекватно, пуњење моја два канадера и две цистерне канализацијом већ су у току! Брате није на одмет мало смрдљиве кишице да те плакнем мало! – написао је Митровић.

Од данас ВАЖЕ НОВА ПРАВИЛА, ВОЗАЧИ НЕГОДУЈУ КАО НИКАДА ДО САДА: Следе огромни трошкови за све!

ПОЛИТИКА, ПА БРАК! ЦРНОГОРСКА ПОСЛАНИЦА ТРАЖИ ОСТАВКУ СВОГ МУЖА: Ја одговарам грађанима, а не супругу! Драгиња одушевила регион! А ШТА КАЖЕ МУЖ?!

ШИПТАРИ ПЛАТИЛИ СУПРУЗИ ТОНИЈА БЛЕРА ПОЛА МИЛИОНА ЕВРА! Откривена СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА, заједнички циљ је – УДАРИТИ НА СРБИЈУ!

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ПОРОДИЧНОГ ЗЛОЧИНА У УЖИЦУ: Било им је сумњиво што није ушла у такси, а онда су ушли у зграду и затекли ЈЕЗИВ ПРИЗОР

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русија о НАТО бродовима у Црном мору: Ништа неће проћи без наше дозволе

ОВА ДЕЦА СУ ПОНОС СРБИЈЕ: Ђаци на Златибору НАШЛИ НОВЧАНИК СА 3.800 ЕВРА и вратили власнику, а нису хтели чак ни награду!

БЕСРАМНИ ХУЛИГАН УНИШТАВАО СОПСТВЕНИ ГРАД! Полиција у Јагодини ухапсила тинејџера због варварског понашања!

О ОВОМЕ СЕ ЋУТИ: Смртоносна прашина којом Америка загађује свет

МИСТЕРИЈА СЕ НАСТАВЉА: Полиција није потврдила да је Наташа која је нестала у Бечу нађена! Породица у агонији, чекају вести!

Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
30°
Sat
28°
Sun
27°
Mon
28°
Tue