in4s.net
Политика Србија

ЕВО ШТА ПОКЛАЊАЈУ ЛАЖНОЈ ДРЖАВИ: КОЛИКО заиста вреди СРПСКА ИМОВИНА на Косову и Метохији?

„Зна ли држава шта уопште има на Косову? И да ли је направљен попис власништва приватне, друштвене и црквене имовине?“, пише данашња Политика.

(ФОТО) ОНА ЈЕ ПОВРЕЂЕНА У СТРАВИЧНОЈ ЕКСПЛОЗИЈИ У ЗЕМУНУ: Бивша мис Марбеље воли путовања и луксуз, дошла у Србију, па ЗБОГ ЊЕГА УМАЛО ИЗГУБИЛА ГЛАВУ!

Недавно је предсједник Србије питање имовине на Косову и Метохији оцијенио као једну од најважнијих тема. Међутим, његовом „подјелом“ Србије, зна ли шта поклања сепаратистичкој држави? Процјењује се да је вриједност српске имовине на Космету износи чак 200 милијарди евра, односно једнака петогодишњем бруто производу Србије.

Према подацима Републичког геодетског завода у катастарским евиденцијама на Косову и Метохији као власништво Републике Србије уписано је 319.256 хектара, што чини трећину укупног земљишта на КиМ. Као друштвена својина уписано је 157.666 хектара, односно 14 одсто.

(ФОТО, ВИДЕО) ПОКОЉ: Албанац убио ОСМОРО људи, МЕЂУ ЊИМА И ДЕЦА

У чистој приватној својини српског и неалбанског становништва налази се 163.980 хектара, односно 15 одсто укупног земљишта.

Републичка Дирекција за имовину пописала је својевремено некретнине које Србија  држава има на КиМ: службене зграде (1,24 квадрата), пословне зграде (145.202 квадрата), стамбене зграде (24.688 квадрата). Уз то је евидентирано још 753.000 квадратних метара других грађевинских објеката, као што су ресторани, одмаралишта, спортски објекти, наводи Политика.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ МЛАДИЋА КОЈИ СУ ПРОНАШЛИ АЛЕКСАНДРУ ИЗ НОВОГ САДА Тело је плутало Дунавом, лицем окренутим ка води, тренуци у којима смо седели поред МРТВЕ ДЕВОЈКЕ били су језиви!

Према подацима из књиге „Отворено о економији Косова и Метохије”, чији је аутор Ненад Поповић, бивши шеф Економског тима за КиМ, јавна предузећа из Србије имају на Косову 1.358 објеката, чија се имовина процјењује на најмање 1,5 милијарди долара. Међу њима су ПТТ (130 објеката), „Железнице Србије” (55 објеката), ЕПС (18 објеката), „Србијашуме” (45 објеката).

ДЕТАЉИ ЕКСПЛОЗИЈЕ У ГАЛЕНИЦИ Девојка била у аутомобилу кад је букнуло, а бомба је била НАМЕЊЕНА ЊЕМУ!

Тако се књиговодствена вриједност инфраструктуре и возних средстава „Железница Србије” процењује на 206 милиона евра. Ту имовину, између осталог чини 55 објеката, 330 километара пруга, 33 железничке станице, 19 дизел локомотива, 15 дизел моторних возова, 570 теретних и 45 путничких вагона.

ПОСЛЕ ВИШЕ ОД ДВЕ ГОДИНЕ СРУШИЛА ЗИД ЋУТАЊА Нада Топчагић проговорила о УБИСТВУ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ

Само геолошке резерве лигнита износе 14,7 милијарди тона и по свом значају рангиране су као пете у свијету.

Занимљиво је и то да је Аеродром „Приштина” још 2010. године дат на управљање турском концесионару на период од две деценије, по цени од 67 милиона евра.

Полиција испитала колеге Николе (22) који се обесио на крузеру и сазнала ШОКАНТАН ДЕТАЉ!

Када је ријеч о „Трепчи”, од августа 2000. године, право управљања, по резолуцији 1244 преузео је Унмик, након чега је формирао и регистровао нови привредни субјекат.

Билансне резерве олова и цинка процијењене су на 51 милион тона.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) МЕТАК У СРЦЕ ПЕДОФИЛИМА

„Приштина* већ 20 година покушава да преузме ову компанију, у чијој власничкој структури су уписане компаније из Србије. Највећи власнички удио у Трепчи има Фонд за развој Републике Србије (55,135 одсто). Званични подаци показују да овај фонд има удео у власништву 155 предузећа са КиМ“, истиче се у чланку Политике.

Приштина* – сепаратистичка влада на КиМ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЛОВАЦ НА БЛАГО СЕ СПУСТИО У БЕРМУДСКИ ТРОУГАО: Оно што сам тамо видео не припада овом свету!

НАМА ЈЕ САДА НАЈВИШЕ ПОТРЕБНА СЛОГА! Ђурић: Срби на КиМ могу да имају само више него данас

НАЈВЕЋЕ СРПСКЕ МИСТЕРИЈЕ Ово су места у Србији од којих се и странцима ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА

Москва спремна на изнуђени економски рат: Европа би могла да следи америчке санкције

Усред дипломатских тензија Русије и Грчке, Лавров послао важну поруку

(ФОТО) ПАЛИ СА ШЕТАЛИШТА НА СТЕНЕ ЗБОГ ТРУЛЕ ОГРАДЕ: Младић и девојка повређени док су се шетали уз море у Херцег Новом!

СТРШЉЕНИ УБИЦЕ ТЕРОРИШУ СРБИЈУ! Стручњаци упозоравају: Ево шта никако не смете да радите!

ПАКЛЕНА СУБОТА! Током дана пржење, увече нас чека ТЕШКО НЕВРЕМЕ

СТРАВИЧНА ЕКСПЛОЗИЈА У ЗЕМУНУ! Подметнута бомба под аутомобил ДРЖАВЉАНКЕ ШПАНИЈЕ, она у тешком стању превезена на реанимацију!

ИН4С

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon