Tanjug/Shutterstock
Политика Србија

ЕВО ШТА ЈЕ СВЕ ЦВЕТКОВИЋ ЛАГАО НА ПОЛИГРАФУ и какву је БОЛЕСНУ ПРИЧУ смислио кад га је полиција провалила!

Све је очигледније да је новинар из Беле Цркве Стефан Цветковић измислио своју отмицу и да је више од 30 сати змајавао полицију и целу Србију, а све због тога да би за наводни злочин био оптужен председник Србије Александар Вучић.

КАКАВ ЛАЖОВ, СТРАШАН ЛАЖОВ! „Нестали“ новинар Стефан Цветковић „покварио“ полиграф! ИСТИНУ ГОВОРИО САМО КАД ЈЕ РЕКАО СВОЈЕ ИМЕ!

Као што је Информер.рс већ објавио, Цветковић је на полиграфском тестирању пао на дословно свим питањима, осим на оном како се зове и презива, а открили смо и стварно невероватне детаље из његовог исказа који недвосмислено говоре да је његова отмица чиста измишљотина.

Цветковић је, наиме, пред полицијом тврдио да су га у ноћи између 13. и 14. јуна из аутомобила отела најмање тројица непознатих људи, од којих је један говорио словеначким акцентом?! Он је, такође, рекао да му је један од њих стргао сат са руке. Међутим, анализом сата који је пронађен поред напуштеног аутомобила недвосмислено је утврђено да на њему нема других отисака ни днк трагова осим оних који припадају самом Цветковићу.

(ФОТО) Јанковић ПУКО – на протесту који је организовао био је једини учесник

Такође, он је тврдио да су га нападачи на силу извукли из аутомобила, за шта такође не постоје докази. У аутомобилу су, наиме, искључиво трагови самог Цветковића и његове породице, што би било апсолутно немогуће да је неко силом покушао да га извуче из аутомобила.

У свом сулудом сценарију, који је ваљда видео у неком холивудском трилеру, Цветковић је полицији испричао да су га наводни отмичари читав дан пре отмице пратили по Белој Цркви и околини. Полиција је, међутим, прегледом сигурносних камера у ресторанима, на бензинским пумпама и другим местима утврдила да ни сам Цветковић није био на местима која је навео, а камоли наводни отмичари.

(ВИДЕО) ДВЕ ГОДИНЕ ОД СМРТИ ЈЕДНОГ ОД НАЈБОЉИХ СРПСКИХ ГЛУМАЦА: По ОВИМ улогама ћемо највише памтити легендарног Манду!

Најсмешнија његова изјава свакако је она да су га отмишари селили са локације на локацију по Белој Цркви, са све кесом на глави, а да су га на крају питали где у граду да га оставе?!

Колико далеко је у својој неуспелој превари Цветковић отишао говори и ситуација која је претходила његовом проналаску. Он је, наиме, вирећи кроз прозор куће у којој се скривао, видео да полиција прилази капији, па је брже боље истрчао, вичући „Људи, ево мене!“. Као у лошој трилер комедији.

НАЈВАЖНИЈА УТАКМИЦА СРБИЈЕ ПОСЛЕДЊИХ ГОДИНА! Ево шта су све КРСТАЈИЋ И КОЛАРОВ рекли пред меч са Костариком

И то би све заиста и било смешно да се иза свега не крије много мрачнија прича, односно покушај да се за његов нестанак оптуже држава Србија и председник Александар Вучић. И да цела операција његовог проналажења није киштала грађане ове земље пола милиона евра.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МОНСТРУОЗНА ПРОПАГАНДА! Син логораша, Србин, тврди: ЈАСЕНОВАЦ БИО КАО ЛЕТЊИКОВАЦ, место забаве, развијеног културног и спортског живота?!

ПОРОДИЦА СЕ ОГЛАСИЛА ПОСЛЕ ДРАМАТИЧНЕ ПОТРАГЕ ЗА НОВИНАРОМ ИЗ БЕЛЕ ЦРКВЕ: Ево шта мајка Стефана Цветковића каже о његовом нестанку

БРИТАНСКИ „ТАЈМС“: НАТО је у рушевинама!

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
19°
Fri