Извор: Информер
Србија Хроника

Ево шта се десило са децом жене коју је муж БРУТАЛНО УБИО испред Центра за социјални рад на Новом Београду

Нешто више од месец дана је прошло откако је Олгу Ловрић (39) каменом крвнички убио муж Милан (48) испред Центра за социјални рад у Новом Београду.

О њихова три сина од 3, 8 и 10 година данас бригу води Олгина мајка Љиљана Антић, која је тражила и старатељство над дечацима.

– Деца тугују за мајком. Ретко излазе из стана и доста су повучена. Ипак, они су видели када је отац тукао мајку. Требаће времена да преболе убиство мајке. Оца не помињу – нити питају за њега, нити ико прича о њему – каже један од рођака убијене Олге.

Те среде, 5. јула ове године, Ловрић је, након што је децу и Олгу видео у Центру за социјални рад, насрнуо на жену приликом изласка из зграде и почео да је удара каменом у главу, док су престрављена деца покушавала да га спрече у томе и преклињала га да престане. Несрећна жена је, након што је ударио више пута, покушала да побегне и трчала је вичући: „Убиће ме!“ и покушавајући да се склони у просторије Центра. Међутим, није успела напаснику да побегне.

Како су рекли очевици, у једном тренутку се чуо само прасак стакла. Жена се потом нашла у локви крви, а на глави су јој, осим повреда нанетих каменом, пронађени комади стакла. Насилни муж је након крвавог напада мирно одшетао низ улицу као да се ништа није догодило.
Након бруталног убиства, Милан је побегао из Центра за социјални рад и упутио се ка Тошином бунару, где је потом скочио под воз. Он се бацио под електромоторну композицију воза у 1.15 после поноћи, код стајалишта Тошин бунар.

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРАМНО: Ево зашто владика Григорије ОДБИЈА да служи парастос ЖРТВАМА ОЛУЈЕ

Додик и Вучић састављају СТРАТЕГИЈУ ЗА ОПСТАНАК СРПСКОГ НАРОДА за 21. век

АМЕРИКАНЦИ ПУШТАЈУ МИЛА НИЗ МОРАЧУ?! На помолу велике политичке промене у Црној Гори?

МАДУРО УГУШИО ПОБУНУ У ВОЈНОЈ БАЗИ: Два нападача убијена, 8 ухапшено, међу њима и један поручник (ВИДЕО)

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Fri
30°
Sat
29°
Sun
27°
Mon