Александар Вучић (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

Ево о чему је Вучић разговарао са Сорошевим сином

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са замеником председника Управног одбора Фондације за отворено друштво Алексом Сорошем, иначе сином америчког милијардера Џорџа Сороша.

(ВИДЕО) МИЛИОНИ СУ ПОГЛЕДАЛИ ОВАЈ ШОКАНТНИ СНИМАК: Да не би платио хотелски рачун, искочио кроз прозор собе на 19. спрату!

Разговарало се о регионалној сарадњи и подршци ове Фондације европским интеграцијама Србије, реформама у области медија и владавине права.

Председник Вучић је истакао да је стратешки циљ и главни приоритет Србије пуноправно чланство у Европској унији, као и да је Србија спремна за даље реформисање друштва и достизање европских стандарда.

(ФОТО) УСТАШКИ КОЉАЧ ФРА САТАНА: Мајка му била Српкиња, а он српску децу крамповима клао

Српски председник је нагласио и то да је региону Западног Балкана место у Европској унији, и да Србија, упркос повременим негативним процесима у региону, остаје опредељена да сва отворена билатерална питања са суседима решава дијалогом.

НАЈОПАСНИЈЕ СЕРИЈСКЕ УБИЦЕ ИЗ ИСТОЧНЕ ЕВРОПЕ: Убијали жртве па им јели срца, силовали их мртве, а најбруталнији од свих био је Столе из Београда
Двојица саговорника су се сагласили да је потребно да Србија настави да примењује реформе, посебно оне које се односе на владавину права.

(ВИДЕО) ДРЕВНО ПЛЕМЕ ЖИВИ КАО ПРЕ 2.000 ГОДИНА: Жене секу прсте за покојнима, а мушкарци носе рог на пенису
Заменик председника Управног одбора Алекс Сорош охрабрио је Србију да настави да игра конструктивну улогу, када је реч о стабилности у региону Западног Балкана, и нагласио да је Фондација за отворено друштво спремна да пружи подршку реформским процесима и развоју предузетништва, као и програму интеграције Рома у Србији.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ВИДОВЊАК ЗЛАТКО НАПРАВИО ФОТО-РОБОТ: Овако изгледа ЈЕЛЕНИН УБИЦА

(ВИДЕО) ДАЈ ВРЕЋУ ЗЛАТА ЗА МОГ БАКИРА: Ево како су милионске донације за народ БиХ завршиле у Изетбеговићевим џеповима!

ХАГ ГАСЕ НА СВЕТОГ НИКОЛУ: 72 Срба осуђено на 1.138 година затвора! ХАШКИ ТРИБУНАЛ БИО НАЈВЕЋИ ЛОГОР ЗА СРБЕ!

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
31°
Sat