Регион

Ево ко и како користи трагичну смрт Давида Драгичевића за дестабилизацију РС

Први заменик високог представника Деин Херн јуче је у Сарајеву примио Давора Драгичевића оца трагично настрадалог Давида Драгичевића који већ неколико месеци предводи групу ,,Правда за Давида" која протестује на централном градском тргу у Бања Луци у исчекивању да Тужилаштво РС изађе са информацијом како је настрадао Давид.

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

Херн је изјавио да ОХР нема улогу у конкретној истрази али да Драгичевић има право да очекује темељну и објективну истрагу.На томе, сведоци смо, инсистира и власт у Републици Српској.

ТАЈНИ НАТО ПРОЈЕКАТ У СРБИЈИ: Тровали нас жутим прахом!

Но временом је скуп ,,Правда за Давида“ прерастао у политички са политичким захтевима који се углавном односе на нападе на актуелну власт у Републици Српској, пре свега полицију а затим и на носиоце највиших републичких функција. Тон таквом виду протеста су дали креатори ових протеста и најближи суфлери несрећног оца Давора. Тако је једна трагична смрт злоупотребљена за политичке циљеве пре свега нестрпљиве опозиције у Републици Српској која би што пре на власт, преким путем, не чекајући изборе, свесни да су они за њих потпуно неизвесни.

Са скупова организације ,,Правда за Давида“ се већ поручује и да није важна Република Српска већ БиХ па су се тако прешле границе Републике Српске и кренуло се ка дискретном заговарању и централизације БиХ.

ВУЧИЋ ПОТВРДИО: СНС ме продао и забио ми нож у леђа

Највећу злоупотребу овог трагичног догађаја а и самог оца искористио је један познати бањалучки блогер или како га од миља зову ,,медијски рекеташ“ и један дубоко исфрустрирани бивши полицијски службеник који је избачен из полиције због тешких прекршаја. Са Давором Драгичевићем испред себе они тако завршавају свој, али и послове за још неке којима смета стабилна и јака Република Српска. Наравно нису усамљени у томе. Своје интересе у томе су нашле и неке амбасаде у Сарајеву, неке службе из истог града али и неке невладине организације и медији попут ,,БН“ телевизије и ,,Буке“ официјелног портала покрета ,,Правда за Давида“. Они тај посао свакодневно одрађују јер су за то још поодавно награђени и сада то морају баш да својски одраде пласирајући гомилу лажи против актуелне власти, али и Републике Српске уопште, драматично поручујући јавности да Република Српска само што није пропала прижељкујући хаос.

ЊИХОВИ ЖИВОТИ СУ УНИШТЕНИ Монструм сексуално злостављао своје ћерке ЧАК 800 ПУТА!

Новчана средстав ка покрету ,,Правда за Давида“ такође стижу на време и у знатној количини. Тако се део средстава прелива преко две приједорске невладине организације ,,Извор“ и ,,Кварт“ коју спонзорише Сорошава испостава из нашег региона, затим ту је веза на релацији млади бањалучки ,,татин милионер“ и члан ПДП-а Драшко Станивуковић који свој патриотизам продаје из ,, поршеа“, ,,мерцедеса“ или ,,аудија“ у зависности од расположења, поносно се хвалећи да је у његовој луксузној кућерини у Бања Луци спот снимала добра пријатељица Дарка Шарића, турбо фолк старлета Гога Секулић. ,,Другачији сам по томе што иза мене стоје конкретна дјела“. Бањалучани кажу, ваљда је мислио на спот Гоге Секулић? Тако пријатељ певаљке Секулић паре прослеђује блиској организацији ,,Рестарт“ а ови даље и до главног трга у Бања Луци.

(ФОТО) КАРАМБОЛ КОД ОВЧАР БАЊЕ КАКАВ СЕ РЕТКО ВИЂА: Ауто се после удеса преврнуо на страну и остао тако насред пута?!

На крају би било неправедно да не поменемо и Немачку развојну агенцију ГИЗ у Београду која је у моменту покушаја рушења актуелне власти у Републици Српској постала центар окупљања за лидера ПДП-а Бранислава Бореновића, младог татиног милионера Станивуковића али и неких чланова ,, Правде за Давида“. Сви заједно у ГИЗ-у осмишљавају како дестабилизовати Републику Српску.То је само један део знатно шире приче о дестабилизацији Српске.

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЦРНА СТАТИСТИКА У СРБИЈИ: 25 жена убијено у породичном насиљу од почетка године

Америка у рату против свих: Разоран бумеранг им се већ враћа

НАСА прави нешто што ће ОДМАХ ПРОНАЋИ ВАНЗЕМАЉЦЕ: Погледајте и шта!

(ВИДЕО) Србин упуцан у Салцбургу у време док је играла Звезда

Трамп жестоко извређао црногорског премијера: „Он је само крештава пропала…“

МИСТЕРИОЗНА СМРТ НА БАЊИЦИ: Пронађено беживотно тело младог мушкарца у Булевару ослобођења!

(ВИДЕО) Црвена звезда доводи појачање за Лигу шампиона: На Маракану стиже центарфор из Премијер лиге

ЛУДИЛО НА ЧУКАРИЧКОЈ ПАДИНИ Тинејџерке пратиле вршњакињу, па је НАПАЛЕ, ТУКЛЕ И ОПЉАЧКАЛЕ!

Моћно појачање у коначној офанзиви: Хоће ли Кина изненада преломити рат у Сирији

Оставите коментар