Pixabay
Србија Хроника

ЕВО КАКО ЈЕ ПАО ЛАЖНИ ИСЦЕЛИТЕЉ ИЗ МАЛЕ ПЛАНЕ! Бели маг продавао воду са чесме, наивне људе ојадио за 3.300.000 ДИНАРА!

Михајло Живојиновић (41) из Мале Плане код Смедеревске Паланке ухапшен је зато што је лаковерним грађанима обичну воду са чесме продавао као "чудотворну водицу која лечи најтеже болести" и за то им узео чак 3,3 милиона динара.

(ВИДЕО/ФОТО) ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Постоји стан на врху Ајфелове куле и он изгледа овако!

Живојиновић је најтеже болеснике варао представљајући им се као „видовити Милан“, бели маг који има исцелитељске моћи, способност прорицања судбине и отклањања црне магије. Од својих „клијената“ тражио је да му покажу званичну лекарску дијагнозу, а онда их убеђивао да престану да користе прописану терапију и почну да пију његову „лековиту воду која ће их сигурно излечити“. На тај начин је од 315 грађана узео нешто мање од 28.000 евра.

(ФОТО) СТАТУС ЗБОГ КОГ БАЛКАН ПЛАЧЕ ОД СМЕХА: Јутрос ми се у ауту појавио човек на шољи!

Према речима нашег саговорника из истраге, Живојиновићу су се људи јављали пошто су видели његов оглас у часопису „Треће око“.

– Живојиновић је несрећне људе успео да убеди да је заиста некакав бели маг који има исцелитељске моћи. Чак је смислио себи и име „видовити Милан“, како би био што убедљивији. Рекао им је да може да прориче судбину, скида црну магију, а болесним људима је препоручивао своју „лековиту воду“, која може да их излечи од свих, чак и најтежих болести – каже наш извор, и објашњава на који начин је Живојиновић конкретно варао болесне људе:

СТРАВИЧНОЈ ТРАГЕДИЈИ У ЗЕМУН ПОЉУ ПРЕТХОДИЛЕ СВАЂЕ ОКО КУЋЕ И ФЕЈСБУКА: Пријавила да је дечко малтретира, чекајући саслушање УБИО ЈЕ НАСРЕД УЛИЦЕ

– Када би му неко рекао од чега болује, тражио би од њега да му донесе званични лекарски извештај са дијагнозом и терапијом. Онда би убедио ту особу како су му лекари дали потпуно погрешну терапију и како под хитно мора престати да пије лекове који су му прописани. Несреће људе наговорио би да почну да користе његову „лековиту воду“, која је заправо била обична чесмовача. Ту „услугу“ им је папрено наплаћивао, о чему говори и чињеница да је од 315 „пацијената“ посредством пост-нета наплатио око 3,3 милиона динара или нешто мање од 28.000 евра – објашњава наш саговорник.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ДВЕ КУЋЕ ЗАВИЈЕНЕ У ЦРНО: Објавили на Инстаграму како јуре 200 на сат, а онда се закуцали у бетонску ограду!

Живојиновић је проваљен и ухапшен пошто су неки од преварених очајних људи посумњали у његове „методе“.

– Када су после неколико месеци видели да његова „лековита вода“ не делује и не лечи, несрећни преварени људи су одлучили да пријаве „видовитог Милана“ полицији, додаје наш извор из истраге.

ДВОСТРУКИ ЖИВОТ ПОЛИЦАЈЦА УБИЦЕ! Свињски који је УБИО ЉУБАВНИЦУ НАСРЕД УЛИЦЕ, малтретирао и закониту жену!

У основном тужилаштву у Великој Плани кажу да је Живојиновић саслушан, али не желе да саопште детаље јер је, како су објаснили, у току предистражни поступак. Живојиновић није задржан у притвору јер, према наводима тужилаштва, „за то нема законског основа“.

(ВИДЕО) БАБА РОМКИЊА ХИПНОТИСАЛА МУШКАРЦА: Одрадила га и узела му више од 300 евра

Прави се луд

Екипа Информера јуче је ступила у контакт с лажним белим магом Михајлом Живојиновићем, који нам је на почетку разговора потврдио идентитет. Међутим, када смо га питали зашто је варао људе „лековитом водом“, он се направио луд тврдећи да нема никакве везе са враџбинама и да смо погрешили број.
– Ја јесам Михајло Живојиновић, али нисам из Мале Плане него из Велике Плане. Тај ког ви тражите је „видовити Милан“ и баш сам га јуче видео у Смедеревској Паланци. Пустили га из притвора. Али, немам његов број – збуњен је био Михајло, који је одмах после тога спустио слушалицу.

Прети му од две до десет година робије

(ВИДЕО) ХОРОР КОЈИ СЕ ЗАИСТА ДОГОДИО: Дан када је „обична“ МАГЛА УБИЛА 12.000 ЉУДИ

Михајло Живојиновић терети се за кривично дело преваре (члан 208.), и то за најтежи облик (став 4), у којем је прибављена противправна имовинска корист већа од 1,5 милиона динара. Према овим члану, прети му затворска казна од две до десет година.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) МАЛИ РУСИ СУ СПРЕМНИ ДА ДАЈУ ЖИВОТ ЗА ПУТИНА! Овако се заклињу на верност председнику Русије!

Ово је највећа претња за Србију: Генерал Диковић најавио формирање ПОСЕБНЕ ЈЕДИНИЦЕ СПЕЦИЈАЛАЦА

ГУЈОН: Сад и Албанци прете ДА ЋЕ МИ ПУЦАТИ У ГЛАВУ – плашим се за своју породицу!

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Mon
27°
Tue
27°
Wed
28°
Thu