Printscreen
Србија Хроника

Ево како је Јотка терорисао пола Крушевца, па онда УБИО СВОГ ПРВОГ ЗАШТИТНИКА!

Зоран Јотић Јотка (63), вођа крушевачког клана, ухапшен је само пет месеци по изласку из "Забеле" због сумње да је помагао у убиству Дејана Станковића Ждрокинца (71) који је ликвидиран 6. јуна 2018. године, а његово хапшење открило је криминалну прошлост "жестоког момка".

(ВИДЕО) СНИМАК ШОКИРАО СРБИЈУ! ТИНЕЈЏЕРКА ИЗ КРУШЕВЦА ШЕТАЛА ЈЕ СА ДЕЧКОМ И ДРУШТВОМ! А онда је ИЗ ЧИСТА МИРА побеснела и шокирала све

Са Јотком је ухапшен и члан његовог клана Игор Гајић (45), осумњичен за саизвршилаштво, а за убиство Ждрокинца старијег полиција сумњичи Стефана Радуловића (25) који, иако млад, већ има озбиљну криминалну прошлост.

УЛТИМАТУМ! ХРВАТИ ТРАЖЕ ОД СРБИЈЕ ДА ИХ НАОРУЖА! Захтевају да им предамо 500 ТЕНКОВА, АВИОНЕ, ХЕЛИКОПТЕРЕ…

Јоткино познанство са браћом Ждрокинац, Дејаном и његовим близанцем Војином, по коме је и сину дао име, почело је пре скоро пола века када се као клинац са Косова и Метохије доселио у Крушевац.

СТРАШАН ШОК КОД ЗРЕЊАНИНА: Обесила се мајка осмомесечних близнакиња! Само вече пре трагедије шалила се на Фејсбуку

Обучили га Станковићи
– Под своје окриље узели су Станковићи, који су били неколико година старији од њега, имали су већ име, и педигре, потицали су из добростојеће породице. Јотка је био лоповчић, џепарош, и код њих се мало извештио. Ждрокинци су затим отишли у иностанство, „радили“ су тамо. Били су познати махом по разбојништвима, а Европу су заменили Јужноафричком Републиком, где су се добро котирали па је Војин био и у обезбеђењу председника. То њихово одсуство, Јотка је искористио да ојача и преузме главну улогу у криминалним пословима у Крушевцу – каже саговорник упознат са историјом односа Јотке са Станковићима.

ЈОТКА ПОСЛАО ЗЕТА ДА УБИЈА ЗА ЊЕГА: Шокантна сазнања о хапшењу крушевачког боса, ово је закон Коза ностре у Србији!

youtube.com/RTS Sajt – Zvanični kanal

(ФОТО) НЕВЕРОВАТНО! ПУТИНОВ ДВОЈНИК ПРОНАЂЕН У УЖИЦУ: Мајстор Ниџо одушевио пролазнике, а када су видели шта уме да направи нису могли да се ОДВОЈЕ ОД ЊЕГА!

Јоткина криминална група је крајем прошлог века уливала страх међу Крушевљанима, кажњавали су сваку непослушност. Један од најближих сарадника био му је функционер ЈУЛ-а Ненад Јовановић звани Мали Биџа, преко кога је криминална група прала новац, а Јотка је са њим био сувласник поредузећа „Балкан трон“.

Дејан Станковић Ждрокинац убијен је са више хитаца испред улаза у хотел Голф. Он је полицији био добро познат од раније по разним кривичним делима, па и због убистава!

ВЛАШКА МАГИЈА ЈЕ НАЈОПАСНИЈА! Ево како да сазнате да ли сте ЖРТВА ЗЛОГЛАСНИХ ВРАЧАРА И МРАЧНИХ РИТУАЛА С ИСТОКА СРБИЈЕ!

facebook.com/Vojin Stankovic

(ФОТО) СПЕКТАКУЛАРНА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ! Заплењена дрога у вредности МИЛИОН ЕВРА

Станковићев син ликвидиран пре месец дана
Син Дејана Станковића, Војин, ликвидиран је пре свега месец дана у самом центру Крушевца док је седео у пуном кафићу. Према оперативним подацима, Војин је важио за једног од крушевачких жестоких момака.

Убица је на Станковића испалио седам метака, међутим њега је погодио само један. Он је подигао руку да би се заштитио, али му је метак пробио шаку и погодио директно у чело.

СУМОРНЕ ПРОГНОЗЕ: Нестају усеви и шуме, а стижу опасне болести! ЕВО ШТА ЧЕКА СРБИЈУ

Ухапшен у „Сабљи“ и осуђен на 15 година
Управо због тог преузимања крушевачког поџемља и руковођења главним криминланим активностима Јотка је и ухапшен на почетку акције „Сабља“ у марту 2003. године. Био је осуђен на укупно 15 година затвора као шеф криминалне групе која је ректирала приватнике у Расинском округу, прала новац, оружаних напада, али и зато што је подмитио судију Врховног суда Љубомир Вучковић да одлучује у његову корист у првом поступку.

Његов сада ухапшени сарадник Игор Гајић, био је због чланства у криминалној групи био је осуђен на седам година затвора.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Америка агресивно користи обавештрајне службе против Русије

ХИТНО УПОЗОРЕЊЕ РХМЗ: Очекују нас јаке временске непогоде, ево који делови Србије су најугроженији

МАЈКА БЕОГРАЂАНКЕ КОЈОЈ СЕ СУДИ У КОТОРУ: Плашим се за моју Сару, кад су је довели из затвора ИЗГЛЕДАЛА ЈЕ ВЕОМА ЛОШЕ!

Сутра ванредна седница тзв. Скупштине Косова о границама

blic.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
29°
Sat
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue