Printscreen
Регион

(ФОТО) ЕВО КО ЈЕ БРИТАНАЦ УБИЈЕН НА ЛЕТОВАЊУ У ХРВАТСКОЈ: Уго Вилсон (26) био је члан озлоглашене банде која је харала Лондоном!

Енглески медији су и пре званично објављеног идентитета убијеног Британца у Хрватској у обрачуну на Зрћу, спекулисали да је то Уго Вилсон (26), познат под надимком Крејз.

УЖАСНЕ ПРЕТЊЕ ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ: Народни посланик упутио претње смрћу: Вучићу, завршићеш као Ђинђић ако потпишеш споразум са Приштином!

О Вилсону се писало у тамошњим новинама и порталима током 2013. године.

Тада је као 21-годишњак био део добро организоване банде која је упадала у ланац трговина „Карфон Верхаус“ у Лондону и његовој околини, пљачкајући из њих све што им је дошло под руку. Чистили су радне као тајфун, и сејачли страх.

ИСПОВЕСТ КОЈА ЈЕ УЗДРМАЛА СВЕТ! Коларов: Још увек могу да га чујем када склопим очи! КАПИТЕН ОБЈАСНИО АМЕРИКАНЦИМА ЗАШТО ЈЕ СРБИЈА ЗЕМЉА РАТНИКА!

Специјалне јединице тзв. Косова кренуле према северу КиМ

Најдражи су им били ајподи и ајфони, а нису штедели ни најмлађе муштерије које би се са родитељима затекли у радњама. Полицији у Лондону требало је скоро пола године да их разбије. Пре тога банда је од средине 2012. до почетка 2013. године „одрадила“ укупно 42 радње. Укупна штета, што у украденим уређајима, што у поразбијаном инвентару и нарушеном имиџу ланца, процењује се на 500.000 фунти.

НУДИ НОВЧАНУ НАГРАДУ: Марадона тражи ко је објавио да је умро! Сестри му због тога позлило

Најмлађи пљачкаш имао је само 14 година, а на крају су пљачкаши осуђени на укупно 11 година затвора.

НЕЗАПАМЋЕНА ДРАМА У ВЛАДИМИРЦИМА: Хтео да региструје ауто, службеница открила да је БЕГУНАЦ, а онда је извадио РУЧНУ БОМБУ И ЗАПРЕТИО!

Уго Вилсон добио је 27 месеци иза решетака, што је била друга казна по тежини. Једино је горе прошао Џореј Шепард са четири године затвора.

Студентски проглас за Косово и Метохију

Полиција у Лондону је после хапшења објавила 2013. године фотографије неких истакнутијих чланова банде, међу којима је и Вилсон. Једина је разлика што тада није носио браду. Убрзо после његовог убиства, на Фејсбуку су се појавила прва сећања (РИП) на Уга Вилсона.

УБИЛА САМ СВОЈУ БЕБУ, ЗАР НЕ?! Сара се пробудила и поред себе пронашла мртву ћерку, а узрок смрти је НЕВЕРОВАТАН!

„Не могу да верујем вестима. Почивао у миру наш Крејзи који је несретно умро на хајдаут фестивалу. Све што ти је требало био је један велики одмор. И то се догодило. Одмарај у савршеном миру у слатким сновима. Свима ћеш недостајати“, написао је на Фејсбуку један од његових пријатеља.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ДОДИК: ВОЈСКА СРПСКЕ ЈЕ СТВОРИЛА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ: Трећи пешадијски пук је гарант је опстанка Срба и РС!

(ВИДЕО) ШОК АНАЛИЗА НОРВЕШКИХ СТРУЧЊАКА: Сибир више неће бити исти! Ледени призори ће постати успомене!

Поред спортисте убијена су још два лица.

Нема краја: Хрвати на месту злочина у новој акцији против Срба — шта може Београд

УБИЛА САМ СВОЈУ БЕБУ, ЗАР НЕ?! Сара се пробудила и поред себе пронашла мртву ћерку, а узрок смрти је НЕВЕРОВАТАН!

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon