Регион

(ФОТО) ЕВО ДОКАЗА ДА СУДИЈА КОЈА ЈЕ ЗАТВОРИЛА САРУ ЛАЖЕ! ДАН ПОСЛЕ ИНЦИДЕНТА: Јелена Станишић се насмејана ШЕТКА ПО КАФИЋИМА, а на руци нема ни огреботину!

Судија Јелена Станишић која је Сару Видак лажно оптужила да ју је напала у просторијама Прекршајног суда у Котору, само дан након пријаве инцидента појавила се видно расположена и насмејана у једном локалу, где је испијала кафу са пријатељима.

Судија која је послала невину Београђанку иза рештака због наводног напада приликом изласка с пријатељима нимало није изгледала као неко ко је претрпео било какав напад, а камоли физички.

ГРОМ УБИО ЖЕНУ ДОК ЈЕ БРАЛА ШЉИВЕ, МУЖ ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕН: Несрећа код Прокупља

Погледајте и сами фотографију дан после инцидента у ходнику суда, које доказују да судија нема ни огреботину на десној руци, а камоли друге повреде, као и да је изузетно добро расположена и насмејана – што није нормално стање за некога ко је доживео наводни физички напад!

– Ничим није одавала утисак повређене особе. Била је насмејана и расположена, а на руци није имала ни огреботину! Носила је хаљину без рукава, а види се да нема никакве повреде, ни огреботину – каже наш извор.

Судија Станишић деловала је изузетно добро расположена, срећна и насмејана можда због тога што је направила пакао од живота младој Српкињи.

(ВИДЕО) ХАОС У НОВОМ САДУ: Хапшење насред улице!

Судија је на саслушању у тужилаштву изнела потпуно измишљену верзију. Навела је да је Сара њу „ударила десном руком одозго, шаком по њеној десној руци“.

Студенткиња из Београда, према тврдњама судије, напад је наставила тако што је „ухватила за зглоб и уврнула јој руку. На руци је имала наруквицу-бројаницу, која је огребала и повредила“. Међутим, никакве повреде десне руке нису биле констатоване нити видљиве на руци судије.

– Рекла је да ју је том приликом бројаница огребала по руци, али нико није видео ту огреботину – објашњава наш саговорник.

НАУЧНИЦИ ШОКИРАЛИ ЈАВНОСТ: Постоји живот после смрти

Подсетимо, Сара Видак оптужена је да је извршила кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности. За ово дело прети затворска казна од 3 месеца до 5 година.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Северна Кореја ипак не расклапа полигон за нуклеарне пробе?

КАКО СЕ СПАСИТИ ОД УДАРА ГРОМА И ШТА ЧИНИТИ У ТОМ ТРЕНУТКУ: Ова места обавезно избегавајте

Како је Русија САД бацила у шок

Заборавите Хладни рат и филмове, овај град је ШПИЈУНСКА ПРЕСТОНИЦА ЕВРОПЕ!

ТУЖИЛАШТВО СЕ ЖАЛИЛО: Организатор убиства Николе Бојовића је ОСЛОБОЂЕН због ових пропуста?

ОПАКА БОЛЕСТ И ДАЉЕ УЗИМА ДАНАК: Четири особе умрле од грознице Западног Нила у последњих недељу дана

Курир/Фото: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon