youtube.com
Свет

Ердоган: Харадинају, полагат ћеш рачун пред Косоварима

Председник Републике Турске Реџеп Таип Ердоган критиковао је тзв. косовског премијера Рамушса Харадинаја због одлуке да смиени шефа обавештајне службе и министра унутрашњих послова, упитавши га према чијој директиви је то урадио.

КРВОЛОЧНИ ШИПТАР ЛУЂИ НЕГО ИКАД! Тачи прети: Побићемо све српске војнике!

„Наша обавештајна служба је операцијом на Косову ухватила и пребацила највише челнике ове организације на Балкану. Али, жалостан сам због једне ствари. Тзв. косовски премијер (Рамуш Харадинај), сменио је чоека на челу обавештајне службе и министра унутрашњих послова. Питам косовског премијера, по чијој директиви си направио такав корак? Од када си ти почео штитити оне који покушавају извршити удар на Републику Турску“, поручио је Ердоган.

(ВИДЕО) ПОДГОРИЦА ПОД БЛОКАДОМ: Убијени Шаковић и Јовановић, убица у бекству

Ердоган је додао како ће Харадинај пред „Косоварима полагати рачун за то што је хранио оне који су покушали извести удар на Турску“.

(ВИДЕО) КОМАНДАНТ ОДБРАНЕ КОШАРА ОТКРИВА: Ево зашто је НАТО баш на Кошарама покушао копнену офанзиву!

„Турска је тзв. Косово прихватила као братску земљу. Како ти можеш поред себе хранити оне (ФЕТО) који су покушали извести удар на Турску, ти ћеш за то полагати рачун. Пред мојом браћом Косоварима, онима које ја познајем, полагат ћеш рачун за то, ја то знам“, закључио је Ердоган.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЊЕНА БРУТАЛНОСТ ЈЕ ЗГРОЗИЛА СРБИЈУ: Таксисти пуцала у потиљак па кренула у крвави поход! ЗЛОГЛАСНА ОЛИВЕРА УСКОРО НА СЛОБОДИ

СУРОВИ РАТ ЦРНОГОРСКИХ КЛАНОВА: Ослобођен за убиство навијача Црвене звезде па разнет у стравичној експлозији

ОПРЕЗ! ОД ПОНЕДЕЉКА – У ЗАТВОР ЗА БРЗУ ВОЖЊУ, ПРЕТИЦАЊЕ НА ПУНОЈ као и за…

До ивице рата: Који је следећи корак у заоштравању Запада против Русије

Вулин: Јака Србија, јака војска

Извор: Н1

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
24°
Sun