Pixabay
Србија Хроника

ЕПИЛОГ СЛУЧАЈА ЗБОГ КОГА ЈЕ СРБИЈА ЗАНЕМЕЛА: Откривено ко је заиста убио бебу пронађену на депонији у Врбасу

Тужилаштво у Врбасу одбацило је кривичну пријаву након вештачења које је показало да је дете рођено мртво, док су вештачења лекара показала да је осумњичена била привремено неурачунљива због постпорођајне психозе коју је проживљавала.

Према тврдњама извора, сумњу да је убила дете при порођају, распирио је налаз прелиминарне обдукције, који је упутио на то да је абдомен бебе ужи од грудног коша, што је наводно указивало на то да је дете удахнуло након порођаја, а самим тим и било живо.

(ФОТО/ВИДЕО) Воз ударио у аутобус пун деце, има мртвих

– Комплетна обдукција, чији су резултати стигли две недеље након што је случај проналаска бебе шокирао Србију, а Светлана ухапшена, доказао је да бронхије код бебе нису биле раширене те да је рођена мртва – наводи извор Блица.

Адвокат који је заступао осумњичену Ивану Гвозденац потврдио је да је поступак обустављен.

ГРОБАРИ СЕ ОГЛАСИЛИ: Навијачи Партизана открили ко су људи које су скинули голе и пребили. Објавили и њихове личне карте (ФОТО)

– Нажалост, још једном се испоставило да осумњичени треба да доказује своју невиност, уместо да тужилаштво доказује кривицу, и да се не поштује пресумпција невиности – каже Гвозденац.

(ВИДЕО) Партизан се огласио после међусобне туче Гробара: Ко је изнајмио кикбоксере из Сплита?

Сама истрага, коју извор описује као врло темељну, открила је много више детаља о овом случају, пошто је тек рођено дете у контејнер бацила свекрва осумњичене, и то након што је Светлана после порођаја завршила у болници. Доказано је и да породица осумњичене није знала да је она трудна.

МРТВО НОВОРОЂЕНЧЕ БИЛО У КОМОДИ

Преживели навијач Партизана је унакажен: Избијени му сви зуби, откинут нос, скоро остао без увета

Након порођаја који се догодио у кући, несрећна жена је дете умотала у ћебе, па га ставила у орман који се налазио у соби. Тек након неколико дана, свекрва је бацила ћебе у контејнер, и тако је на крају завршило на депонији. Тамо су га пронашла два радника, од којих је је дан због шока морао да потражи помоћ лекара.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Огласила се полиција поводом нереда на Вечитом дербију: Међу повређенима и странци, укупно 26 особа ухапшено

ИСТИНА УГЛЕДАЛА СВЕТЛОСТ ДАНА: Поверљив документ ХВО-а потврда злочина Бошњака над Србима

НЕМОРАЛНА ОПАТИЦА: Рађала је децу, помагала љубавнику у убиствима и водила БЛУДНИ ЖИВОТ који је згрозио и невернике

Извор: Телеграф.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Mon
27°
Tue
27°
Wed
28°
Thu