Политика Србија

ЕНГЛЕЗИ ПРАВЕ НОВИ ДОС: Службеник амбасаде окупља опозицију

Службеник британске амбасаде у Београду организује тајни састанак ван Србије на којем ће охрабрити опозицију да се уједини по угледу на некадашњи ДОС, сазнаје Српски телеграф из дипломатских кругова. Циљ ове акције је да се Драган Ђилас, Саша Јанковић, Бошко Обрадовић, Зоран Лутавац и Вук Јеремић споје у исти тим, који би био противтежа актуелној власти и шефу државе Александру Вучићу, око кога се све више стеже обруч да поклекне пред притисцима Запада и стави потпис на самопроглашену независност Косова.

– Састанку који треба да се одржи ван граница Србије присуствоваће оперативци из опозиционих редова. Они ће за своје будуће политичко деловање добити снажну подршку Велике Британије и, посредно, Америке. Иако нико од њих не гаји илузије да ће тако лако успети да сруше власт у Србији, уједињење им служи као кец у рукаву за дисциплиновање Вучића – наводи извор Српског телеграфа који истиче да ће нови фронт на располагању имати значајну финансијску подршку Лондона и Запада.

(ВИДЕО) Потпуно ГОЛА ПРОШЕТАЛА УЛИЦОМ до бензинске пумпе након купања у реци

ПРИПРЕМА ТЕРЕНА

Стога не чуди што је напрасно спласнуо отпор појединаца из редова опозиције да у савез уђу Двери, чије је присуство првобитно било дискутабилно због радикалних ставова по питању права мањина, као и пљувања Запада и ЕУ.

ТРАГЕДИЈА КОД ЗРЕЊАНИНА: Фудбалера убила струја! Вече уочи смрти прославио рођендан

– У савезу би требало да буду све странке, удружења, покрети и појединци који желе нормализацију односа у Србији, владавину права, слободу медија, независно судство… – рекао је новопечени лидер ДС Зоран Лутовац упитан да ли ће пожелети добродошлицу ДСС и Дверима.

У истом духу одговара и Бошко Обрадовић, напомињући да се редовно виђа са иницијатором савеза Драганом Ђиласом.

НЕСТАО ПОЗНАТИ КРЕАТОР ДАРКО КОСТИЋ: Дечак га пријавио за сексуално узнемиравање! Полиција га тражи, дизајнера нема нигде

– Нико од нас тренутно не може самостално да победи ову власт. Нека укрупњавања на опозиционој политичкој сцени су потребна. Која и каква, да ли треба ићи у једну, две или три опозиционе колоне – то је питање за размишљање – каже Обрадовић.

На питања Српског телеграфа британска амбасада, међутим, јуче није одговорила.

НЕЗАПАМЋЕНО! ОСТАО БЕЗ УВЕТА ЗБОГ ПАРКИНГ МЕСТА: Двојица мушкараца се потукла у центру Београда

НЕПРИЈАТЕЉСКО ДЕЛОВАЊЕ

Никола Никодијевић, председник београдских социјалиста, уверен је да су напори Енглеза узалудни с обзиром на то да неке опозиционе партије нису успеле да прескоче изборни цензус.

(ВИДЕО) ДЕВОЈЧИЦА (3) ЦЕЛУ НОЋ ПРОВЕЛА ИЗГУБЉЕНА У КУКУРУЗУ: Нашли су је захваљујући ЊЕМУ који се није одвајао од ње!

– Могу да наслутим да се не ради о пријатељском деловању према држави и њеним грађанима, а ми смо такав погубан сценарио једном већ гледали. Ову опозицију не може да окупи нико, па ни бивше или садашње дипломате, без обзира на то колико улажу новца у тај подухват, зато што политичка снага опозиције не постоји. Грађани на изборима неке странке нису подржали ни близу цензуса и то довољно говори о њиховом угледу – закључује Никодијевић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

САД оснивају „свемирску силу“ — нови род војске САД

Дачић: Знамо за тајни документ из Приштине, упозорене све 24 земље

ХАШКИ ТРИБУНАЛ ОДБИО ЗАХТЕВ ОДБРАНЕ РАТКА МЛАДИЋА ЗА ИЗУЗЕЋЕ СУДИЈА: Немамо капацитет да се с тим бавимо!

(ВИДЕО) ХАОС НА ГРАНИЦИ ХРВАТСКЕ И БИХ: Мигранти навиру ка граници, ситуација „измиче контроли“

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ: ЕУ враћа визе Србији. Дачић: Будите поштени, признајте!

Извор: Српски телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue