Регион

Енглези гурају Младена Иванића за члана Председништва БиХ

Младен Иванић члан Председништва БиХ из реда српског народа, био је најизгледнији кандидат опозиције у Републици Српској за функцију председника овог ентитета. Но када је Милорад Додик недавно у емисији ,,Око" РТС-а потврдио да ће се кандидовати за члана Председништва БиХ из Републике Српске , одређене западне амбасаде и службе тражиле су од опозиције у РС да Иванић стане на црту Додику нудећи сву своју логистику како би онемогућили Додика да буде изабран за члана Председништва БиХ.

Како сазнајемо из дипломатских извора, највећи заговорник поновог Иванићевог кандидовања за члана Председништва БиХ из РС су Енглези према којима Иванић гаји дугогодишње симпатије .

МОСКВА ЖЕСТОКО ОДБРУСИЛА БРИТАНЦУ: Срби имају другачије мишљење од Џонсона по питању насилног мењања граница!

Јавна је тајна да је Младен Иванић већ дуги низ година у добрим односима са неким људима у политичким круговима Велике Британије као и важним људима у делу обавештајног сектора ове државе, са којима се често састајао и реферисао политичку ситуацију у РС и БиХ. Енглези држе да је Иванић човек од речи и да је, као ретко ко, урадио све оно што су му они сугерисали.

Разлог леденог таласа у Европи узнемирио научнике: „Није добро“

И сам Иванић то је потврдио недавном изјавом да има ,, пристојан углед међу европским државницима“. Само није био до краја искрен да објасни како је стекао тај углед.

НЕЗАПАМЋЕН ЗЛОЧИН! СИНОВИ БРУТАЛНО ПРЕТУКЛИ МАЈКУ, несрећна жена преминула од последица батињања!

Да њега није било ко зна шта би све урадио онај тврди националиста Милорад Додик? Зато Иванић мора бити члан Председништва БиХ из Републике Српске, јер нас никад није преварио, био нам је до краја лојалан и свих ових година на њега смо могли да рачунамо када је у питању БиХ али делом и регион, чуло се и недавно у Лондону приликом посете Младена Иванића централи, односно својим моћним политичким и обавештајним познаницима, од којих је затражио подршку за изборе. Никада му нећемо заборавити храбар потез када је индиректне порезе и изворне фискалне приходе пребацио са нивоа ентитета на ниво БиХ и тако спречио Републику Српску да господари приходима и јача своју позицију занемарујући БиХ. Иванић је толико пута исказао велику лојалност БиХ и доста тога је учинио за њу. Потрудићемо се да му обезбедимо и велики број бошњацких гласова како би сигурно прошао, као што смо то радили када је постао члан Председништва БиХ , охрабрили су Иванића његови домаћини и истари знанци у Лондону. При томе су навели, како нам преносе дипломатски извори, да је Иванић за њих још 2011. године на скупу у Wilton Parku постао политичар велике наде. Ако је веровати добро упућеним изворима за то највеће заслуге имају Џозеф Базби и Ентони Монктон енглески обавештајци који су годинама кројили капу Србима на Балкану и који су званичном Лондону тада указали на перспективног Младена Иванића.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТО) ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ НА ПРУЗИ КОД ВРАЊСКЕ БАЊЕ: Воз је гурао опел 300 метара, од силине удара ауто потпуно смрскан.. Мајка се срушила кад је чула да јој је син погинуо

Да су Енглези преузели персоналну бригу не само за Младена Иванића, говори и данашњи одлазак министра безбедности БиХ Драгана Мектића познатог западног лобисте који се странцима наметнуо јавно и упорно кидишући на интересе Републике Српске,у Лондон а на позив челних британских безбедносних и обавештајних служби.

Извор: govorisrbija.rs

РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Они су нас избацили из сале, а ми ћемо њих збацити са власти!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗБИЈАЊЕ РЕДОВА: Рађа се нова политичка снага у Републици Српској!

(ВИДЕО) ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ: Милорад Додик поново запевао!

Ирачки суд осудио 16 Туркиња на смрт вешањем

Оставите коментар