Регион

(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО – ПРОЦУРЕО ПОРНО СНИМАК МИЛОВОГ ШПИЈУНА У БЕОГРАДУ!

Члан особља црногорске амбасаде у Београду, Горан Савић, који се представља као сарадник АНБ-а, постао је звезда на порнографским сајтовима након што је освануо видео снимак са експлицитним порнографским садржајем на којем се јасно види Савић у друштву, како сазнајемо, анонимне проститутке. Иако су снимци убрзо уклоњени, редакција портала Говори Србија дошла је у посед видео материјала који ексклузивно објављујемо.

ПРЕТЕРАО СВАКУ МЕРУ – СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ УВРЕДИО ЖРТВЕ НАЦИЗМА!

Како портал Ембарго.рс преноси сам Савић се у обавештајним круговима спомиње као контакт особа под контролом Подгорице задужена за црногорско подземље којима је обезбеђивао логистичку и другу подршку.

(ФОТО) ТРАГЕДИЈА КОЈА ЈЕ ШОКИРАЛА СРБИЈУ! Зашто се убила ТРУДНА ПРИПАДНИЦА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ шест дана пред свадбу?!

Иначе, како сазнајемо, Савић је неретко злоупотребљавао своју супругу, службеницу једног од државних органа Републике Србије, уз чију је помоћ обезбеђивао различите информације које је уступао црногорским криминогеним структурама.

(ВИДЕО) ПОНИЗИО НАТО: ЗБОГ ЊЕГА СУ БОМБЕ ОД ПОЛА МИЛИОНА БАЦАЛИ НА МАКЕТЕ ОД 500 МАРАКА

Према речима неколико „краљица и краљева ноћи“, омиљених међу црногорским дипломатама у Београду, Савић је често имао захтеве који су чак и њих, умели да запање својом, како кажу, настраношћу. У приликама када елитне проститутке нису биле спремне да изађу у сусрет његовим перверзним потребама, Савић се није либио да своје сексуалне апетите задовољи са јефтинијим и мање пробирљивим колегиницама које послују у близини београдског Плавог моста, наводе извори који су желели да остану анонимни.

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Москва: Многе земље спремне да стану уз Русију и Кину за подршку Ирану

(ВИДЕО) СЛОЖИО ГА ЧИЧА КАО МЕТАР ДРВА Упао пиштољем у продавницу, али је убрзо зажалио

(ВИДЕО) УЖАС Дечак трактором слетео у канал, боре му се за живот

(ФОТО) Детаљи трагедије у Бањалуци: Мајка Дарија дигла руку на себе када је чула да јој је јединац Павле (10) погинуо, њено срце није издржало бол

Оставите коментар