Printscreen
Србија Хроника

Ексклузивно писмо Сретка Калинића из затвора: ЗБОГ КОГА СМО ПОБИЛИ НАЈВЕЋЕ МАФИЈАШЕ У СРБИЈИ?!

Немилосрдни пуцач "земунског клана" Сретко Калинић, који служи казну у КПЗ Забела, у ексклузивној исповести за Српски телеграф решио је да открије многе досад непознате детаље о "земунцима", убиствима које су починили, али и шта је довело до распада ове, у једном тренутку најмоћније криминалне групе на Балкану!

(ВИДЕО) ОВАЈ ДЕТАЉ ЈЕ ОТКРИО КИМОВУ ЈЕЗИВУ ТАЈНУ: Северна Кореја случајно показала нешто од чега свет највише страхује!

– Ко је уништио „земунски клан“ и како је почело уништавање „земунског клана“? Убиством Нинослава Константиновића је почело уништавање „земунског клана“ 2003. године – почео је Калинић „разоткривање“ у писму које је упутио редакцији Српског телеграфа, а потом описао шокантне детаље ове ликвидације.

– Нина је убио и закопао дерпе главато (Милош Симовић) уз помоћ покојног Јуре (Милана Јуришића). Он је често причао како му се чинило да је Нино био жив још увек кад га је закопавао. Преварио је Нина да га чека жена и тако га намамио у шуму поред ауто-пута за Загреб у Земун Пољу, где га је и закопао. Разлог је био да може своја дела да пребаци на Нина, ово је једини разлог зашто је Нино закопан – пише Калинић.

ОГЛАСИЛА СЕ И СУПРУГА ПРЕТУЧЕНОГ ХРВАТА: Није тачно да нисам тражила помоћ…

Засмејавао Шиптара
– Дерпе главато је засмејавао Душана Спасојевића својим глупостима и он га је готивио због тога. Кад се мало полакомио, Душан му је набацио Ћићолину Чабрају да га може максимално контролисати. Она воли за себе да каже: У малој бочици се отров држи. Нисам требао ово да кажем, поздрављам моју пријатељицу Ћићолину Чабрају – написао је Калинић.

У руској Думи представљена стратегија за ОДБРАНУ КОСОВА!

Полиција ухватила Симовића са љубавником
У свом писму Сретко Калинић објаснио је и зашто Милоша Симовића назива „Дерпе Главато“.

– Ко је Милош Симовић познатији под надимком Дерпе Главато, објаснићу што краће будем могао. Како је Дерпе Главато Симовић добио овај надимак? Њега је затекла патрола полиције како у колима креше мушкарца, препозна га полицајац и пита јеси ли ти то, Симо? Симо и даље ћути и крије се иза леђа голе људине која му седи у крилу. Пошто се знало да је Дерпе Главато Симовић пријатељ Душанов (Спасојевићев) није му смео ништа полицајац. Само му је рекао: „Симо, ти си дерпе“, залупио врата и отишао. Дерпе Главато се довукао код нас у стан и причао све у детаље о својој авантури, убили смо се од смејања болесној пајсерчини. Каже му Душан, ниси више Главато, како га је од миља звао, сад си Дерпе Главато. Поново смејање. Било је ту још детаља које је проживео Дерпе Главато са својим љубавником и којим смо се смејали – написао је Сретко Калинић.

Елфета ножем пресекла врат дечаку, Орић мирно гледао како га коље!

У наставку писма Калинић објашњава и улогу Милоша Симовића и његовог брата Александра у убиству сведока сарадника Зорана Вукојевића Вука, некадашњег шефа обезбеђења Душана Спасојевића, али и њиховог комшије и пријатеља Зорана Повића.

– Милош је изгасирао брата Ацу да убије Зорана Вукојевића Вука и узме му новац. Ајде ово и нема везе, ако је. Али што је Аца убио свог комшију и пријатеља Зорана Повића Пову због тала смрдљивог! Да би изманипулисали Повићеву жену, оставе га близу Ургентног центра да она не би нешто посумњала. Добро су је исфолирали – тврди Калинић.

(ВИДЕО) СТРАШНА ПРАТЊА ЗА РУСКО СТРАШНО ОРУЖЈЕ: САД и НАТО дрхте док моћни Јарс иде кроз шуме!

Нисам правио гулаш од Јуре
– Никада нисам убио пријатеља ни познаника – написао је Сретко Калинић Бели у свом писму Српском телеграфу.

Он је на суду признао ликвидације Јована Гузијана Цунера, Зорана Ускоковића Сколета, Бранка Јевтовића Јорге, Зорана и Средоја Шљукића и других. На суђењу је и описао како је то изгледало, брзо, за 10-15 секунди би изрешетао жртву. Најдуже је трајала пуцњава у којој је убијен Зоран Ускоковић Сколе – минут и по. Ипак, Калинић негира да има било какве везе за убиством Нинослава Константиновића и Милана Јуришића.

– Више пута сам рекао да нисам правио никакве гулаше од Јуришић Милана, нити је ико правио гулаш од њега, нити је ико јео Милана Јуришића. Ове болесне лажи је измислио прави социопата Милош Симовић познатији под надимком Дерпе Главато – написао је Калинић.

(ВИДЕО 18+) УЖAСAВAЈУЋИ СНИМAК: Младићи пребили педофила на смрт!

Public

Смрт заштићеног сведока
Зоран Вукојевић Вук, бивши полицајац, био је шеф обезбеђења Душана Спасојевића, вође „земунског клана“. Он је ухапшен брзо после атентата на премијера Ђинђића, постигао је споразум са полицијом и тужилаштвом и постао је сведок-сарадник.

Његово масакрирано и делимично спаљено тело пронађено је поред ауто-пута. Убијен је 3. јуна 2005. године.

Он је пре тога одбио полицијску заштиту, па су га „земунци“ отели, сурово мучили и на крају ликвидирали.

 

Страсти се не смирују: ОВА ГРУПА „ГРОБАРА“ НАЈАВЉУЈЕ ОДМАЗДУ ЗБОГ СПАЉЕНЕ ЗАСТАВЕ!

Public

Избацили га испред Ургентног
Тело припадника Зорана Повића Пове пронађено је такође 3. јуна 2005. године, поред Ургентног центра. Сумњало се да је он учествовао у отмици и убиству Зорана Вукојевића Вука.

Наводно је том приликом случајно рањен, а његови саучесници су га оставили поред Ургентног центра, али је он искрварио и преминуо.

 

Public

Тело никада није пронађено
Нинослав Нино Константиновић био је припадник „земунског клана“ који је нестао 2003. године, а његово тело никада није пронађено.

Његово лице било је на потерници коју је полиција објавила после убиства премијера Зорана Ђинђића, а на којој су били припадници „земунског клана“.

 

 

НАСТАВАК СУТРА: „Убиство Бранислава Лаиновића Дугог и мој сукоб са Јоцом Амстердамом“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) ОВАКО ЈЕ ПАО СРБИН ЗА КОЈИМ ЈЕ ТРАГАЛА ЦЕЛА ИТАЛИЈА: Погледајте драматичну акцију хапшења Игора Србина!

(ВИДЕО) ВУЧЕЛИЋ: Циљ сукоба на дербију био ДА СЕ ИЗАЗОВЕ ХАОС НА УЛИЦАМА и дестабилизује стање у Београду!

ОВАКВУ ОСВЕТУ ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Напали багеристу, а пар тренутака касније

„ЗГУЖВАНИ, СПРЖЕНИ, ДЕФОРМИСАНИ“ Хрватски медији упоредили нереде на дербију са овим филмом

Извор: republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
27°
Fri
30°
Sat
31°
Sun
31°
Mon