Економија Србија

ЕКСКЛУЗИВНО! ЕВРОПСКА КОМИСИЈА СЕ САГЛАСИЛА, НЕМА ВИШЕ ПРЕПРЕКА: Србија се прикључује на Турски ток!

Србија ће моћи да се прикључи на Турски ток, проистиче из мишљења које је донео надлежни Секретаријат Енергетске заједнице из Беча.

БРУТАЛАН ОДГОВОР ИСТОРИЧАРА ИЗ ХРВАТСКЕ НИКОЛИ КАЛИНИЋУ!

Секретаријат Енергетске заједнице изнео је своје мишљење о изузецима од правила трећег енергетског пакета ЕУ за будући гасовод у Србији, који би требало да буде наставак турског тока, саопштила је та организација.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЈЕЗИВО: Објављен видео снимак трагедије код Дољеваца! БАБИЋЕВ ВОЗАЧ ИХ ЗБРИСАО У ДЕЛИЋУ СЕКУНДЕ!

Енергетска заједница је међународна организација која уједињује Европску унију и неколико суседних земаља како би се створило интегрисано европско енергетско тржиште.

ПУТИН ЗАГРМЕО! ЖЕСТОК ОДГОВОР АМЕРИКАНЦИМА: Русија УЗВРАЋА ИСТОМ МЕРОМ! Укинут споразум о ракетама!

Главни циљ Енергетске заједнице је да прошири правила унутрашњег енергетског тржишта ЕУ, посебно на земље југоисточне Европе и црноморске регије. У области гаса, ово је имплементација трећег енергетског пакета ЕУ.

МИКИ МАНОЈЛОВИЋ: Не бих се љутио да Србија призна Косово

Чланови организације су девет земаља, међу њима и Србија. Раније у Енергетској заједници је речено да то мишљење неће бити правно обавезујуће, међутим, „оно се мора поштовати колико је то могуће.“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШИПТАРСКОМ ТЕРОРУ НЕМА КРАЈА Ухапшен Србин на Јарињу, његово дете гледало како га држе на нишану!

„ПОСЛАЋУ ТЕ У БОЛНИЦУ ИЗ КОЈЕ НЕЋЕШ ИЗАЋИ!“ Деца снимала како им друга шутирају у лице! Откривен разлог драме у Суботици

„СВАСТИКА МИ ЈЕ УМРЛА НА РАМЕНУ, БОРЕЋИ СЕ ЗА РЕЧИ“ Возач „астре“ у коју је ударио Бабићев возач открио детаље стравичне несреће!

(ВИДЕО) РУСИ РАСКРИНКАЛИ АМЕРИЧКУ ПОДВАЛУ: Нису САД због Русије иступиле из Споразума о ракетама, ДРУГА СИЛА ЈЕ У ПИТАЊУ!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) САВ УЖАС СТАО У МИНУТ И ПО! Појавио се снимак пуцања бране у Бразилу -НЕСРЕЋА ОДНЕЛА 99 ЖИВОТА, 259 људи се још воде као НЕСТАЛИ!

извор: Kurir/Prime.ru

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
20°
Sun
21°
Mon
16°
Tue
21°
Wed