Српски телеграф
Србија Хроника

ЕКСКЛУЗИВНА ИСПОВЕСТ КОСТИЋЕВЕ ЖРТВЕ: Ухватио ме за пенис, па сам га патосирао!

"Отишао сам у стан Дарка Костића да испробам кокаин, па да га купим за прославу рођендана. Међутим, он ме је изненада ухватио за полни орган, па сам га патосирао", прича Б. Ш., жртва модног креатора Дарка Костића.

Костић се терети да је пипкао Б. Ш., полно узнемиравао малолетног Л. Ј. (15), учесника музичког такмичења „Неки нови клинци“, као и за омогућавање уживања наркотика. Лисице на руке стављене су му у петак у стану на Новом Београду, а након саслушања у тужилаштву одређен му је притвор до 30 дана.

ЈЕСУ ЛИ ОВИ ЉУДИ НОРМАЛНИ: НВО ТРАЖИ ОД БРИСЕЛА ДА ВИШЕ КРИТИКУЈЕ СРБИЈУ!

Попели се у стан

Б. Ш. објашњава да Костића није лично познавао, већ је 7. јуна на рођендану његовог друга добио број човека од кога може да набави кокаин по цени од 60 евра по граму. Он се чуо с њим, а следећег дана су се састали, кад је и сазнао о коме је заправо реч.

– Мој рођендан је 8. јуна, па сам хтео да набавим дрогу и да лепо прославим. Нашао сам се с Костићем, а он ми је понудио да пробам кокаин пре него што га купим, па ме је позвао у стан. Попели смо се, а он ми је послужио кокаин. Повукао сам црту, сео и запалио цигарету. Нисам очекивао да ће тамо неки геј-човек да ме спопадне. Отишао сам да купим дрогу, а на крају је нисам ни узео – присећа се Б. Ш.

ДАЧИЋ: Албанци неће компромис, желе насилно да заузму север Косова и Метохије!

Како додаје, Костић га је спопао без икаквог разлога и повода.

Тужићу га за злостављање

Б. Ш. каже да ће ангажовати адвоката и да ће тужити Костића како би добио одштету.

ХАОС У НАЈАВИ: Иванов и званично ОДБИО да потпише споразум о новом имену Македоније!

– Увредило ме је све што ми је урадио, понизио ме је. То није мала ствар. Ја не могу да схватим гејеве, то је за мене болесно. Ожењен сам и не желим да моја супруга помисли да јурим мушкарце – прича напаствовани младић.

Зграбио телефон

– Нудио ми је да попијем медицински бензин, али сам, на срећу, одбио. Чуо сам да бих од те течности спавао 12 сати, а он је могао да ми ради шта хоће. Седео је поред мене и одједном ме је ухватио за полни орган. Скочио сам и повикао: „Шта то радиш?“ Тад сам га ударио песницом, а он је пао с кревета. Зграбио сам његов мобилни јер је у њему било порука у којима ми нуди кокаин. Брисао сам поруке у свом телефону, ожењен сам и имам децу, нисам желео да моја супруга сазна да узимам дрогу – прича Б. Ш.

СКАНДАЛОЗНЕ РЕАКЦИЈЕ АЛБАНСКИХ ПОЛИТИЧАРА на провокације Шаћирија и Џаке: За Тачија је то „симбол орла који никог није убио“, а Хасани им чак платио казну!

Он додаје да га је полиција убрзо позвала због Костићеве пријаве за крађу телефона, након чега је апарат однео у станицу.

– Полицајцима сам рекао за поруке, а онда су ме неколико дана касније позвали на саслушање због сексуалног напаствовања. Костић није ни свестан шта је сам себи урадио – каже злостављани младић.

ФИЛМСКО ХАПШЕЊЕ У БЕОГРАДУ: Зауставили младиће и кренули да их претресају, па пронашли НЕВЕРОВАТАН ПЛЕН!

Дечаку је могло да позли

Б. Ш. каже да је неколико дана после напада чуо да је Костић спопао и 15-годишњег дечака.

– Тај човек није размишљао о последицама својих дела. Детету је дао лек за потенцију, шта би било да се дечаку нешто лоше десило – каже напаствовани младић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МАКЕДОНЦИ, НЕМА НИШТА ОД ЕУ! Француска одлучна да блокира даљи европски пут Скопља!

ОТКРИВАМО: Ово ће бити нови посредник ЕУ између Београда и Приштине!

УЖАСНА НЕСРЕЋА: Рекао је да остају без горива, ударили су у дрвеће, гледао их је како УМИРУ!

СРАМОТА ЗА ФИФА И ЦЕО СВЕТ: Ево како су Албанци Џака и Шаћири кажњени за провоцирање Срба!

САРАЈЕВО СПРЕМА НАПАД НА СРПСКУ: Пронађен арсенал оружја у Матузићима, јасан доказ

БИО ЈЕ АРКАНОВ, ЉУБИН, ЋЕНТИН, ГИШКИН САБОРАЦ: Испричао како је ОСАКАЋЕН У ЗАТВОРУ! Ово ће вас натерати да се замислите

Српски телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu