Србија

Екипа Чили Вили прави најбољи ајвар у Краљеву!

Екипа „Чили Вили“ победник је квалификационог такмичења „Изађи ми на теглу“ у Краљеву где је међу петнаест такмичарских екипа, у оштрој конкуренцији, однела убедљву победу. Караван је добио још једног финалисту у петој јубиларној сезони, екипу која ће се у великом финалу у Београду борити за титулу најбољег ајвар мајстора у Србији за 2018. годину.

„ Ми смо пресрећне због ове победе! Биће нам задовољство да представимо свој град у великом финалу. Трудиле смо се да уложимо доста стрпљења и љубави у припрему овог рецепта и мислим да је то разлог због којег смо стигли до победе“ – каже капитен екипе, Весна Тезић.
У изузетно јакој конкурецији друго место освојила је екипа “МЗ Ратина”, док је треће место припало екипи под називом “Мед сестрице”.
„У Краљеву је увек чаробно, под обалом на Ибру! Феноменална атмосфера владала је међу такмичарима тојком целог дана али и међу посетиоцима који су уживали у многобројним активацијама партнера каравана. Туристичка организација Краљева још једном се показала као сјајан партнер у организацији али и најбољи домаћин на мапи овогодишњег каравана“ – каже Љиљана Вукотић, организатор манифестације.


Победнике је бирао трочлани стручни жири у следећем саставу: Душица Сердаревић, професор кулинарства у Угоститељско-туристичкој школи Врњачка Бања, Зорица Раковић, квалификовани кувар са преко 35 година радног искуства и Зоран Дамјановић, дипломирани економиста у туризму и угоститељству са лиценцом за примену стандарда безбедности и квалитета хране.

Победници су освојили Смедеревац С7 из линије МБС Милан Благојевић Смедерево, другопласирана екипа награђена је кућним апаратом „Воџ Елецтроницс“, док је као награда за треће место додељен пакет производа бренда „Бакина Тајна“ .
Караван “Изађи ми на теглу” наставља своју потрагу за најбољим рецептом за ајвар у Србији, а на путу до финала обићи ће преко 30 градова широм Србије.

Надметање за најбољи ајвар у Србији се наставља!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗВАНИЧНИ ЛОНДОН ПОКРЕНУО ХАЈКУ ПРОТИВ РУСКИХ ДРЖАВЉАНА! Британија објавила рат Путину, одузима имовину руским олигарсима!

Немачка ипак размишља да пошаље авионе на Асада

ЧОВЕЧЕ, У КОЈОЈ ЛИ СИ ДИМЕНЗИЈИ?! НАТО убица тражи одштету од Србије јер нас је бомбардовао

(ВИДЕО) РУСКИ НОЋНИ ЛОВАЦ ЗВЕР МЕЂУ ХЕЛИКОПТЕРИМА: Стручњаци тврде да је моћни Ми-28НМ надмашио америчке апаче!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
29°
Sat
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue