Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)
Регион

Е СРБИЈО, КО ЈЕ СВЕ ЈАХАО ПО ТВОЈОЈ ГРБАЧИ: Момир Булатовић изнео шокантне детаље о Милу Ђукановићу!

Момир Булатовић, бивши председник Црне Горе и премијер СРЈ осврнуо се на однос са актуелним шефом црногорске државе Милом Ђукановићем, а занимиљиво је да је са некадашњим политичким противником данас комшија:

ХОРОР НА НОВОГОДИШЊОЈ ЖУРКИ У БЕОГРАДСКОЈ КАФАНИ! Улетео је маскиран и уперио ПИШТОЉ у Ана Марију: Помахнитала сам, трчала сам и викала сам да се СВИ СКЛОНЕ У WЦ!

– Ми смо два различита света. Поздравимо се, просто, то је нормално. Ја на неки начин разумем терет који има Мило Ђукановић. Слажем се са оним што је Матија Бећковић рекао – дао би он грдне паре да може тога да се ратосиља. То је, иначе, потпуна подвојеност једне личности, то не може дуго да траје. Када би Мило Ђукановић имао неку реалну алтернативу, а мислим да му се она може понудити, он би преокренуо тај свој ћурак и вратио Црну Гору кући. Мислим да би то било спас и за њега, и за целу Црну Гору – казао је Булатовић.

ВЕЛИСАВ ЈЕ ИМАО САОБРАЋАЈКУ ПРЕ 45 ГОДИНА И ИЗГУБИО ПАМЋЕЊЕ И БРОЈ РАЧУНА НА КОМ СУ ХИЉАДЕ ЕВРА: Пре 7 година су почеле да се слажу коцкице…

Мило Ђукановић је као председник владе био изузетно успешан зато што је имао добре односе са Србијом, тврди Булатовић.

КИША, СНЕГ, ВЕТАР! Данас у Србији облачно и хладно, наредних дана ЈОШ ХЛАДНИЈЕ!

– У економском смислу, у ондашњој СРЈ наша привреда је била на нивоу статистичке грешке. И кад ја нешто замолим Слободана Милошевића, он позове Мирка Марјановића и тада Мило Ђукановић постане успешан привредник. Једном се десило да смо закаснили на неки састанак и ја сам рекао Милошевићу: „Стварно је ЈАТ каснио, да ли можеш да нам даш паре да купимо авион?“ И ми смо купили авион, а платила га је „Електропривреда Србије“. Значи, био је успешан и добар привредник зато што је, шта год му је фалило, добијао из Србије. Е, сад он то заборавља. Развија неке друге везе које нису баш законите, ту постоји огромна количина новца која се ваља у илегалним сферама, и управо зато га Запад који све то контролише и који све то зна пушта – испричао је Булатовић.

Драгичевић преговара о предаји полицији Српске!

На питање да ли је Ђукановићева омиљена песма и даље „Знам за један град, зове се Београд“ одговара:

Давор Драгичевић се крије у Амбасади ОВЕ ДРЖАВЕ у Сарајеву?

– Не знам, нисмо певали заједно, али знам да је волео да дође у Београд и мислим да му сада тешко пада што га не посећује. Годинама смо нас двојица знали да се овде лепо проводимо. Ја имам ту привилегију да то могу да наставим, а он је нема.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРЕЦУН УПОЗОРАВА: Брисање граница са Албанијом води ка анексији Космета

И ове године у Призрену! Кнежеву вечеру неће заменити Трампова вечера

(ВИДЕО) Србија без Косова не може да постоји

РАСТЕ СТОПА НАТАЛИТЕТА У српским срединама на КиМ рођено 930 беба

Извор: Вечерње новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu