Printscreen
Србија Хроника

ЏУМБУС НА БАНОВОМ БРДУ: Аутобус 52 препречио се посред Пожешке, па се још и сударили други аутобус и такси

Снег који пада у Београду прави велике проблеме у градском саобраћају, а саобраћај од Бановог брда ка Жаркову био је у прекиду више од пола сата, речено је у Секретаријату за саобраћај Београда.

Аутобус градског превоза на линији 52 попречио се у 8.05 у Пожешкој улици, па су све линије ишле измењеном трасом, до 8.35, преко Чукарице. Застој је на том правцу био и због судара путничког аутобуса и такси возила.

ЗАТРПАЋЕ НАС: Србија се пробудила под дебелим снегом који неће престати да пада до суботе! Нападаће и до ПОЛА МЕТРА!

„Проблеми су на свим линијама које иду из града ка периферији, а имали смо проблем и у самом центру због квара трамваја“, рекли су у Секретаријату за саобраћај.

СНЕГ НАПРАВИО ХАОС КОД ЛАЗАРЕВЦА: Преврнуо се аутобус који је превозио раднике Рударског басена Колубара, троје повређено!

Проблеми су у смеру ка Калуђерици, Бежанијској коси, а највећи проблем је био на Бановом брду. Поједине линије ка приградским насељима су скраћене.

Градоначелник Београда Зоран Радојичић казао је за ТВ Прву да је прогноза метеоролога била нешто другачија, односно да је очекивано мање снега.

КАРАМБОЛ НОЋАС КОД МАРАКАНЕ: ГСП аутобус проклизао па се закуцао у ограду код Звездиног стадиона!

Скраћено више линија ГСП

Градоначелник Београда Зоран Радојичић казао је за ТВ Прву да је прогноза метеоролога била нешто другачија, односно да се очекивало мање снега. „Градске службе су константно у четвртом степену приправности. Све службе раде и прековремено и дају све од себе да се ублаже проблеми“, казао је он. Главни град чисти 1.600 људи и око 300 машина.

ДОДИК ОДГОВАРА НА БАКИРОВЕ ПРОВОКАЦИЈЕ: Можемо преко ноћи да успоставимо контролу на границама!

Због снега је дошло до измена и скраћења траса на неколико аутобуских линија, а и тролејбуске и трамвајске линије не саобраћају добро.

ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ: Брат ми је преминуо јер смо слепо веровали Мирољубу Петровићу

Доста линија је скраћено од јутрос због снега. Линије 4, 20, 307 су скраћене све до старе окретнице Винча, од 4.30 часова скраћена је линија 304 и 305 до Болечке фарме, док су од 5.50 часова скраћене линије 65, 70, 77, 82, застој у улици Николе Добровића на Бежанијској коси. Такође, од 6 часова линија 3А је у застоју у Гардијској, од 06.15 часова 65, 66 и 74 су у застоју у улици Вељка Дугошевића, од 6.10 часова линија 57 у Кнеза Вишеслава, од 06.30 часова је скраћена линија 303 до Заклопаче, од 06.35 линија 305 скраћена до Болечке фарме и од 06.50 линија 302 скраћена до Гроцке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА ЛОБАЊЕ СА КАВКАЗА: Руски научници открили скелет чији изглед их је оставио без даха!

СТИЖЕ АПОКАЛИПСА: Исак Њутн израчунао кад нас очекује смак света, све је ЗАПИСАНО У БИБЛИЈИ! Није нам још много остало!

Нова америчка стратегија: „Јастребови човечанства“ против Русије и Кине

(ВИДЕО) Жестоки сукоби у Каракасу, одјекују јаке експлозије

Kurir/Beta/Tanjug

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun