Space.com
ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) ЏИНОВСКИ КИНЕСКИ САТЕЛИТ ЈУРИ КА ЗЕМЉИ! Свемирска станица од 9 тона НЕКОНТРОЛИСАНО ПАДА, ево који су градови најугроженији!

Огромна топлота и притисак који ће настати током уласка у атмосферу, разориће летелицу.

Кинеска свемирска станица Тијангонг-1, која неконтролисано пада из Земљине орбите, у недељу пре подне ће се распасти у атмосфери и претворити у гомилу свемирског смећа, са деловима који потенцијално могу да падну на копно или у насељена подручја.

(ВИДЕО) ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ КОЈЕ ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Поплава која стиже доноси реку лешева, а онда нам следи нешто још горе!

Летелица је величине школског аутобуса и тешка око девет тона, а у атмосферу ће ући око 11:33 сати на дан ускрса по грегоријанском календару, пише The Sun.

КЉУЧА НА КОСМЕТУ: ДО ЗУБА НАОРУЖАНИ ЧЛАНОВИ ОВК ЧЕКАЈУ МИГ! Ако Запад процени да му треба криза, рат је неизбежан!

Огромна топлота и притисак који ће настати током уласка у атмосферу, разориће летелицу, али је могуће да ће неки делови летелице „преживети“ пролазак, и пасти на Земљу.

(ВИДЕО) ПРОНАЂЕН ГЕЈЗИР У СРПСКОЈ СВЕТИЊИ: Коначно решен проблем водоснабдевања у Пећкој Патријаршији

Стручњаци и даље нису сигурни где би делови овог сателита могли да падну, али процењују да су угрожени Њујорк, Барселона и Рим.

Тијангонг-1 полетела је у свемир 2011. године. У питању је лабораторија дуга 10 метара, која је успешно обавила мисије због којих је послата, али Кина је 2016. године изгубила контролу над њом када је почела да губи висину.

ЗАДАВИО ЉУБАВНИЦУ ЈЕР МУ ЈЕ УДАРИЛА ШАМАР: Вратио се на место злочина да провери да ли је још жива!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Симоњанова: Вашингтон обуставља емитовање свих страних канала, не само РТ-а

ДАНАС ЈЕ ЛАЗАРЕВА СУБОТА ИЛИ ВРБИЦА, НАЈЛЕПШИ ПРАЗНИК ДЕЧЈЕ РАДОСТИ: Маме, не заборавите венчић и звонце за своје малишане али и гранчицу овог дрвета!

(ВИДЕО) УПОЗНАЈТЕ СРПСКОГ ОДБРАМБЕНОГ ПСА: Директни потомак пећинског вука, борио се у косовском боју, држао га Александар Македонски

Извор: Информер.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
20°
Thu
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun